Eronnut ja pian heti perään täysin rakastunut uuteen, mihin saan hehkuttaa:D

  • Viestiketjun aloittaja ffdbvcfvb
  • Ensimmäinen viesti
"..."
Pyh, anna mennä vaan :D Kuuluta vaikka koko maailmalle. Itselleni kävi niin, että erosin toukokuun lopussa exästä ja Heinäkuun alussa tapasin uuden, johon rakastuin aivan päätä pahkaa. Meillä oli välimatkaa n.300km, joten lokakuun 1.päivä muutimme virallisesti yhteen tälle miehen paikkakunnalle :) Kyllä riitti epäilijöitä ja pahanpuhujia, mutta niin tässä vain ollaan yli 1,5vuotta jo onnellisesti menty :)
 
Turkilmas
Mä olin aikoinani -1 päivää sinkku, eikä käynyt kyllä mielessäkään peitellä onnea. Enkä antanut epäilyjenkään haitata. Hiljalleen ne laantuikin. Sen vaan tiesi että nyt se on menoa. Ja niin on ollutkin. Välillä helvetinmoisia ylämäkiä, välillä helvetinmoisia alamäkiä ja välillä ihan vaan tasaista. Yhteiseloa tulee täyteen kohta 14 vuotta.

Hehkuta vaan ihan kaikkialle ja ole onnellinen onnestasi. Ja jos suhde syystä tai toisesta kaatuu, niin sattuu se silti vaikka et olisi yhtään hehkuttanut. Ei kannata pidätellä onnea.
 
  • Tykkää
Reactions: Kissimi ja Morrigan
ap.
Noh, kyllä kaverit ja vieraatkin ihmiset kommentoivat, että sen tunteen näkee meillä katseesta. Ei tarvitse edes sanoa mitään:)
Välillä itseäkin vähän epäilyttää, mutta kun nähdään, tiedän että se on nyt tässä.
 
  • Tykkää
Reactions: Morrigan
Uutta suoleen ku vanha kuolee, ei tartte jäädä maksimoimaan kurjuutta. Jos ero on käsitelty ja tajuttu missä mentiin vikaan, ja todettu ettei mitään ole tehtävissä niin sillä selvä.

Onnea:flower: Anna mennä vvaa:)
 

Yhteistyössä