Espoon äidit ja lapset!

Nyt siis aika olis torstaina 30.11. kello 14.30 sellossa, siinä keskusaukiolla.

Ilmotelkaa miten sopii, että sitten tietää ketä on tulossa :).

Ja multa saa halukkaat puh.nron yynä tai mailina (ossa profiilissa) jos haluaa, että saa tarvittaessa ilmoteltua peruutuksia/myöhästymistä vielä tapaamispäivänäkin :D.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 15.11.2006 klo 07:55 istumus laiskimus kirjoitti:
Minäkin yritän tulla. =)

Mistäs teidät tunnistaa?! Neilikka rinnassa vai :D
Meidät ainakin siitä, että toi herra juoksee koko ajan karkuun ja äiti perässä ja koittaa käskeä "Mikael ei sinne, Mikael ei sinnekään..." :LOL:
 
mäki voisin muuuten tulla ja asutaan ihan sellon vieressä mut meille tuo 14.30 on liian aikasta en kerkee vielä tuohon aikaan mitenkään kun pitää esikoinen hakea ja koira ulkoiluttaa tuohon aikaan ja kuopus herää päikkäreiltä yleensä 14.15 :/
 
Kaikki mukaan vaan :). Ja aikaa voidaan muuttaa kaikille sopivaksi tarpeen mukaan, ottaen kuitenkin huomioon, että sitten illasta ehditään ajoissa kotiin kaikki (meillä menee vartti junassa ja 20 minsaa metrossa + kymmenen minsan kävely metrolta kotiin :D ), meillä ainakin iltapuurot klo 19, että viimeistään kuudelta (ihan takaraja) on lähdettävä kotiin päin että ehditään puurot keitellä sitte valmiix :).
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 17.11.2006 klo 11:43 Captain kirjoitti:
Mitäs te olette näissä tapamisissa yleensä tehneet?? Mahdollisesti kiinnostaisi, mutta en ole varma olenko töissä sillon... :ashamed:
Kahviteltu ja jutusteltu, joskus kauppojakin kierrelty :). Ihan fiiliksen mukaan.
 

Yhteistyössä