Että ihan sitä käytännön kokemusta kaukaloista

  • Viestiketjun aloittaja kaukaloa...
  • Ensimmäinen viesti
kaukaloa...
Ihan alunperin halusin kokemuksia näistä kaukaloista, Römer baby safe plus ja Graco Logico S telakalla? Hintatietoa kysyin siksi että joku on kuitenkin ostanut sellaisen käytettynä, kauppaa voidaan käydä tuolla ostaa ja myy palstalla. Että aika nopeestipa jätkä poistit ketjun kun yritin siihen tämän lisäyksen laittaa samalla minuutilla.
 
Käytettyjen hinnoista en tiedä, mutta meillä on tuo Gracon kaukalo nyt toisella lapsella jo käytössä. Siihen ollaan oltu tosi tyytyväisiä. Se jalusta on kätevä, niin ei tarvi joka kerta kiinnittää erikseen turvavöillä kaukaloa autoon.
 
vieras
Eli jos olet koettanut kantaa logico S kaukaloa, se on todella painava eli rattaat on hyvä olla jos kannat enemmän kuin 2 metriä, mutta toisaalta taas turvallisempi kuin ihan kevyt. Eikös joltain tullut isofixkiinnitteinen, sen ottaisin jos nyt ostaisin.
 
Meillä tuo logico s ja tosi tyytyväisiä oltiin. Onhan se toki iso ja painava mut gracon rattaiden kanssa super hyvä. 8kk oli pojalla käytössä ja nyt myynnissä hintaan 100 egee. Tosi siisti ja kolaroimaton, harmaa väriltään.
 
Meillä vauvalla on tuo Logico S. Tosi tyytyväisiä ollaan oltu vaikka minä olenkin tällänen pikkanen ihminen ja on todella painava kantaa. Tuo kuitenkin sellasta turvallisuuden tuntua sekin ettei ole ihan heppoinen =) Vauva nyt 7kk ja hyvin mahtuu paksummissaki vaatteissa. =)
 
Meillä oli kans joku gargon kaukalo telakalla mutten muista sen tarkemmin kaukalon tietoja et mikä malli se sitten olis lopulta ollut. Se telakka oli todella kätevä juttu ja tykkäsin. Tosin kaukalo paino ihan tosissaan paljon ja sen kantaminen ei aina ihan niin riemua ollut mutta kait se sitten anto sen verran enemmän suojaakin. Et en vaihtas toiseen vaikka kaukalo paljon painokin.
 

Yhteistyössä