Eväsideoita 3-vuotiaalle?

Olemme menossa Päivä Tukholmassa risteilylle ja tarvittaisiin hyviä vinkkejä mitä evääksi ottaisimme laivaan. Vähän ajattelimme säästää laivalla ruokakustannuksissa, joten ostamme maista illtapalaa ja aamupalaa valmiiksi, jota voimme hytissä syödä. Eli mikä vois olla hyvää. 3-vuotias on kaikkiruokainen ;)
 
Itse emme ole eväitä ottaneet matkaan laivalle, vaan käyneet siellä syömässä. Sitä aamupalaa emme ole ostaneet, sillä meistä kukaan ei oikein aamulla välitä syödä paljoa. Mutta ihan sieltä kahviosta olemme ostaneet parit kahvit ja leivät ja lapsille maitoa/mehua... Saa suunilleen samalla hinnalla tuon, kuin menisi yhdeltä aikuiselta siihen buffet-aamiaiseen. Ja kyllähän sitä aamulla on aikuisten pakko kahvia saada, että saa silmät auki. :LOL: Ja nuo pari leipää on siis riittänyt kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle aamulla hyvin... Niissä on kuitenkin hyvin täytettä ja ei lapset malta siellä oikein syödä.

Jos nyt kuitenkin jotain evästä hyttiin haluaa, niin melkeinpä se olis jotain hedelmää... eipä kait hytinkään lämmössä juuri mikään yön yli säily?
 
Elovenan kuitupitoisia välipalakeksejä on meillä aina mukana kaikilla reissuilla. Niistä saa aika paljon energiaa ja maistuvat hyvin lapsille. Niitä ja omenoita voisi ajatella sekä näkkäriä tms säilyvää.
 
Meillä ollut myös valmiiksi paloiteltuja porkkanoita, omenoita, muroja yms.valmiiksi kannellisessa kupissa (säilyvät yllättävän hyvin ja pitkään) sekä kannattaa tosiaan poiketa keksihyllyllä, sillä siltä löytyy hyviä hedelmäisiäkin välipalapatukoita moneen lähtöön. Rusinat ja maissinaksut maistuneet myös.
 

Yhteistyössä