Filosofiaa - "Avoimien rajojen vaatijat tekopyhiä"

vierailija
Mullahan velipuolen vaimo on suvakki. Vapaat rajat ja tänne kaikki. Sanoin sille että sun (teidän) pitäisi ottaa joku turvis teille asumaan. Että annatte katon pään päälle, ruokaa ja vaatteet. Hirveä ryöppy tuli siitä miten heillä ei ole varaa, vaikka halua olisi auttaa. Sanoin että voihan sitä vipata velkaa ja auttaa sillä. Se olisi kuulemma typerää.

Kysyin miten Suomen tilanne kokonaisuutena eroaa siitä. En saanut vastausta :D
 
vierailijaxxxxx
Toivotaan, että keskustelukulttuuri Suomessa (ja muuallakin) muuttuisi neutraalimmaksi. Nyt vaan ne vihervasurit ja ääripersut huutelee alternative factsejä. Äänestätkö muuten Mies1 persuja vai Kokoomusta?
 
Filosofi Slavoj Žižek ajattelee toisin kuin kalliolaiset:
"Yksi hylättävä tabu on käsitys, että oman elämäntapamme puolustaminen on itsessään rasistista. Toinen tabu on se, että kaikenlainen islamin kritisoiminen on kiellettyä, koska se on muka länsimaisen islamofobian ilmentymä."
http://yle.fi/uutiset/3-9463094
Minäpä kerron toisenlaisen filosofian. Omani.

Kas kun kukaan (tai siis monikaan) ei ole pyytänyt minkäänlaista pakolaiskriisiä. Se pitäis pystyä ratkaisemaan keskenään tappelevien osapuolten kesken. Niinku yhdysvallat, venäjä, ranska, syyria, irak jne...
Jotkut ny vaan ovat sitä mieltä, että kun kriisi on reisillä niin se silti pitää ratkaista noudattaen sovittua.

Toiset ovat sitä mieltä, että millään sovitulla ei ole merkitystä ja semmoiset asiat kuin ihmisoikeudet voi heittää romukoppaan. Kehtaavat vielä kutsua sitä isämmaallisuudeksi.
Mut minkä isämmaan, koska liikkeiden vetäjillä tuppaa olemaan muitakin isämmaita?
 

Yhteistyössä