G; Joko lapsillanne on kesäkintut?

miten niin ilmapallo
Miten niin kesäkintut?? Minulla on niitä kyllä tasaisesti ympärivuoden enemmän ja vähemmän. Lapsi ei vielä ole syntynyt, mutta jos vanhempiinsa tulee niin paikkailua harrastetaan jatkuvasti.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 25.05.2007 klo 22:47 vieras kirjoitti:
Noin kymmenkunta mustelmaa löytyy kohta 3v tytöltä, jaloista, kankusta ja selästä. ja polovet ihan ruvella... B)
Melkein vois olla mun kirjottama!! 11 mustelmaa löytyy meijän neitistä, ja kumpikin polvi naarmuilla kun on tainnu pyörällä kaatua niin useesti. Onkohan toi mustelma herkkyys periytyvää kun ite muistaa mitenkä muksuna oli jalat aina ihan mustelmilla, ja kyllä niitä vieläkin aika herkästi tulee, nytkin löytyy muutama meitsin kintuista. :D
 
Mustelmia en ole laskenut, kummastakin niitä löytyy MONTA. Kuopuksen leuasta ja poskesta on juuri asfaltti-ihottumat alkamassa paranuta, kaatui poikien kanssa mäenlaskussa (potkuautolla...) kilpaillessaan nassulleen mäkeen :( . Esikoisella on polvessa komea rupi kolarista naapurinpojan kanssa (toinen fillarilla ja toinen potkulaudalla) ja poskessa muhkea mustelma (laskevat samaisten naapurinpoikien kanssa liukumäkeä yhdessä sekamelskassa).

Kesän kuluessa tähän turtuu... Kunhan huuto kuuluu haaverin sattuessa, on kaikki ihan ok, haavat saadaan aina paikattua :whistle: .
 
Kyllä tuolla esikoisella on jos jonkin näköstä kolhua, etupäässä noita mustelmia.

Vuosi sitten telo polvensa ja siihen ois pitänyt tikkejä ommella, mutta lääkäri katsoi jalkoja ja totesi, että näissä jaloissa ei enää yks arpi tunnu missään ja näistä jaloista ei enää mister finlandian jalkoja saada tekemälläkään. :LOL: :LOL: Niinpä jäi tikit laittamatta ja tosiaan taitaa se arpikin olla vaan kaunistus noissa meidän "vaahteramäen Eemelin" telotuissa jaloissa :D
 

Yhteistyössä