G.Lastenne synttäri vieraista

Huomenna on viralliset 4v kekkerit ja just äskettäin lähti yks pari vieraita, eli harvemmin kaikille käy sama päivä, vaikka se paras oiskin. Toisaalta kiva näinkin, niin kerkee jutella sitten enemmän niitten kaa just, jotka ei pääse "virallisiin" kemuihin.
 
Mulla
Meillä järjestetään tällä kertaa pojalle kolmet synttärit, kun kaikille ei yksi sama aika syystä tai toisesta sovi. Kyllä tää vähä hermoja koetteloopi :headwall:
 
Meillä myös pyritty keskittämään yhteen päivään. Yleensä kuitenkin viikonloppuu, vaikka ei se juuri se päivä olisikaan. Perheeltä saanut lahjat ja kakut jo syntymäpäivänä. Jos joku nyt ei pääsekään sitten kutsuttuna päivänä, niin kyllä meille on saanut tulla muulloinkin vierailemaa. Tällöin vaan ei mitään erikseen synttärikakkua ole leivottu, ihan vaan vierailua vietetty.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 25.05.2007 klo 22:59 Äitti-83 kirjoitti:
Yhtenä päivänä pietään juhlat. Ja jotkut tulee sitten jonain toisena päivänä käymään, jos ei juhlapäivänä pääse. Mutta siis kakut ym. teen vain juhlapäiväksi. Myöhemmin tuleville on sit tavallisemmat tarjottavat.
Näin meilläkin.
 
Yhtenä arki-iltana kaverikekkerit yleensä. Viikonloppuna sitte tulee kummeja, sukulaisia ja pari ystäväperhettä. Eli kaksi päivää menee per synttärit. Kaverisynttäreitä en kyllä ihan pienillä harrasta.
 
Miuski harmailee
Kaverisynttärit ja sukulaissynttärit ovat erikseen l. näihin menee 2 päivää. Jos joku ei pääse synttäreille ja haluavat silti käydä muistamassa lapsia, niin toki kahvit keitellään, mutta erityisiä hössötyksiä ei noiden päivien lisäksi järjestetä.
 

Yhteistyössä