G: lempparisarjasi tv:ssä?

  • Viestiketjun aloittaja "a p"
  • Ensimmäinen viesti
"a p"
Tarkoitan kaikkia sarjoja mitä on tullut/tulee tv:stä. Itsellä 80-90 luvun dekkarisarjat eli rikossarjat ja myös osa 2000-luvun sarjoista. Niistä vaan ei saa tarpeekseen ;)
 
vieras vieraampi vierain
nuorempana tuli seurattua kaikki mahdolliset, en muista edes nimiä.
nykyään katson: KAIKKI kokkaus ohjelmat, siis ne missä joka ilta kokkaa erikilpailija, master chefit on nähty, klikkaa mua on paras kotimainen tällä hetkellä, emmerdalea seuraan puolella silmällä.
 
vieras vieraampi vierain
En seuraa enään sarjoja tvstä niin hirveesti,mutta leijonan luola on aika jees.. Muota joita tulee mieleen vuosien varrelta on O.C, Felicity,päivien viemää (jossain vaiheessa muuttu niin oudoks ,että ei enään kiinnostanu),salkkarit (toiki on jääny)... Nykyään katon enemmän koneelta semmosia mitä suomessa ei näy.
 
n.n.n.
Roswellia tuli joskus katsottua, samoin Buffya. Nykyään katson Täydellisiä naisia, C.S.I Miamia, Supernaturalia, Housea ja Taran monta elämää. Blue Bloods on myös hyvä.
 
"luppis"
ite seuraan aivan ehdottomasti housea, bonesia, myytinmurtajia ja bear gryllsia.. :D
muita en juurikaan aktiivisesti seuraa.. nii joo paitti myös supernaturalia.. :) tiiän olevani ihan saakelin outo mut minkäs teet.. supernaturalis ku sattuu oleen kaks ihan penteleen komeeta miestä ja niitten auto.. aaaaah.. :)
 
nooh
Beverly Hills 90210, Ihmemies ja Melrose Place (joskus 90-luvulla katsoin noita), McLeodin tyttäret, Derrick, Matlock, Tahdon asia, Uutishuone, Lehmän vuosi ja Taivaan tulet. Myös juuri alkanut Moska vaikuttaa hauskalta.
 
Hmm..
Nuoruudessa ihmemies ja Miame Vice oli ehdottomia.

Nykyään tölsystä tulee katsottua mm Top gear, House, Good wife, Mentalist, NCIS ja Frasier vaikka se on miljuuna kertaa jo näkynyt :D
CSI:t oli hyviä, nyt ne alkaa jo toistamaan tavallaan itseään (ne kaikki).

Netistä tulee kasottua Game of thones, Stargate, Stargate atlantis, Supernatural, Rizzoli & Isle...
 
"mimmu"
Nuorena tuli katsottua roswell, näkymätön mies, dark angel, fastline..

Nykyisin salkkarit, täydelliset naiset, vamppyyrin päiväkirjat, greyn anatomia, simpsoneita, supernatural.
 
ncis on oikeestaan ainoo mistä on pakko joka jakso nähä. top gear, mentalist, aavekuiskaaja, criminal minds, salkkarit ja bb on sellasia joita katon usein, top gearin jos joku muistaa tallennukseen laittaa. ja pirunpellon uutta kautta ootan kovasti.
 
Frasier, House, Dexter, Big Bang Theory, Absolutely Fabulous, Scrubs, Green Wing, Family Guy, Reno 911, alkuvaiheen Heroes, Sons of Anarchy, Friday 13th, Millenium, Cougar Town, Profiler, x-files, Gillmore Girls, Alf, Married With Children, True Blood, American Dad sekä muutama muu sarja joita en ala erittelemään. C.S.I on hyvänä vastapainona kun tahtoo rentoutua. Mikään ei ole yhtä hauskaa kuin katsoa suolenpätkiä ja niitä mahtavia kliseisiä nokkeluuksia, joita tutkijat alussa heittävät rikospaikasta tai uhrista ja lopussa rikollisille.
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä