G: Mikä koirarotu ihanin?

  • Viestiketjun aloittaja äiti08
  • Ensimmäinen viesti
suomenlapinkoira ja tanskandoggi :heart:

edellinen oli suomenlapinkoira ja nyt on tanskandoggi.
kun talo on valmis ja opiskelut opiskeltu, meille tulee toinenkin doggi ja mahdollisesti joskus vielä lapinkoira :)

ainiin ja miksi..

suomenlapinkoira siksi et se on niin sosiaalinen, helppo ja ihana. vaatii paljon aktiviteettia ja turkin hoitoa, mutta on kyllä sitten seurallinen ja terve kaveri.

tanskandoggi sopii mulle vieläkin paremmin, samanlainen luonne kun mulla; mukavuudenhaluinen ja rakastaa nukkumista, syömistä ja läheisyyttä :D:D
mukava lenkkikaveri ja muutenkin aivan ihana ja erittäin lapsirakas =)



 
vieras
Irlanninsetteri :D Kultanen, tottelevainen, helppo kouluttaa, innokas, energinen ja "aina valmis", lapsirakas, höntti ja välillä kyllä nokkela ja fiksu koira :D ainakin meijän oma. Joskus otetaan kyllä vielä otinen tai sitten otetaan Irlanninsusikoira.
 
Riippuu minkälaisista koirista pitää.. mut jos pitää pienemmistä koirista niin ranskanbulldoggi on aivan ihana rotu.. söpöjä,hassun näköisiä, luonteeltaan kilttejä ja jumaloivat omistajaa..rakastavat kaikkea sitä mitä itsekkin.. nukkumista syömistä,leikkimistä.. niiden mielestä se on kivaa mikä itsestäsi on kivaa..
:heart: meille niitä on kertynyt jo 2.. seuraavaksi vähän isompaa ollaan hankkimassa mutta lyttykuonoista kuitenkin.. nimittäin bokseria.
=)
 
-
mäyräkoira! kompaktin kokoinen, luonteikas, tosin vaativa, mutta samalla myös palkitseva, rakastaa lähimpiä ihmisiään (ja eläimiäkin) täysin ehdoitta ja näyttää sen.

itellä on pitkäkarvainen kaniinimäyräkoira uros.
 

Yhteistyössä