G: Minkäikäisenä lapsenne lähtenyt kävelemään?

Meillä eilen lähdettiin kävellen kulkemaan, tänään huomasin ettei juuri mitään enää konttaa vaan kävelee, välillä ottaa vielä pikkasen tukea jostain jos menee "pidemmän matkan"... ilman mitään tukea kävelee tällä hetkellä 5-6m matkoja. :heart:

ja pojalla ikää siis tänään 1v.5kk2vk5vrk :D

sain mahtavan synttärilahjan (24v. huomenna), oma poju oppi kävelyn :heart: :heart:
 
esikoinen otti ensiaskeleensa 1v 1kk, mutta oli todella varovainen ja uskalsi lähteä kunnolla kävelemään "vasta" 1v 3kk. Kuopus otti ensiaskeleensa 11kk iässä ja lähti samana päivänä kävelemään enemmänkin. Nyt on kävellyt vajaan kuukauden ja toisinaan haluaa vielä talutusta, vaikka käveleekin jo hienosti itsekin.
 
Esikoiseni,joka on nyt 19v. oppi kavelemaan vuoden ja kuukauden ikaisena (jos oikein muistan :whistle: ),17v. tyttareni kaveli myohaan,hanta ei kertakaikkiaan kiinnostanut 'kovaa meneminen",taisi olla vuosi ja 5 kk.,kun kaveli. 15v. tyttareni taisi kavella vuoden ja 1kk. ikaisena myos. Kauheeta kun en muista ja vauvakirjat ovat ties missa etta en voi tarkistaa:(
kuopukseni joka on kohta vuoden ja 1kk.,otti ensi askeleensa viime viikon perjantaina! Yht'akkia kaveli 5-6 askelta! Ongelma mika on etta hanta naurattaa niin kovasti ettei kavelysta meinaa mitaan tulla,mutta ei mitaan kiiretta! Kukin ajallaan :wave:
 

Yhteistyössä