G: Mistä yleensä ostatte lapselle vaatteet?

Asumme maalla, joten ostan vaatteet pojalle yleensä Prismasta samalla kun teen ruokaostokset. Se on vaan niin paljon kätevämpää saada kaikki samasta kaupasta kuin lähteä laukkaamaan ympäri kaupunkia ;) Toki välillä ostan jostain muualtakin, ja saahan poika sukulaisiltakin paljon vaatteita, ja ne on yleensä ostettu jostain muualta kuin Prismasta :)
 
Meillä tyttö jolla ikää 1v6kk ja hyvin paljon ostamma hänelle kirpparilta vaatetta. Sitten ihan ehoton on H&M, Lindex ja KappAhl, sit mitä nyt ruokakaupasta joskus jotain tarttuu mukaan. Mutta täytyy sanoa että hyvin paljon on "säästetty" sillä että on kirpparilta tehty löytöjä!! SUOSITTELEN lämpimästi!! :flower:
 
meillä poika myös ja kirpparilta oon ostanut paljon ja paljon se myös saa lahjaksi vaatteita ja muidenkin vanhoja käytetään!!
Itse ei olla ostettu kuin muutamia ,vaparista ja kapphallista ostettiin kerran vihree verkkapuku (kun aina kaikki on sinistä)
cittaristakin pari kertaa kun oli alennuksella kivoja. eipä juuri muualta!!
 
Miskan äiskä
Pojalle on tullu hommattua vaatteita Prismasta, Sittarista, Anttilasta, Jesper Juniorista, KappAhlista, H&M:stä, Lindexiltä, Tarjoustalosta, kirpparilta ja paljon ollaan saatu myös käytettyä vaatetta.
 
h&m , isommalle lapselle löytötexistä ( sukat alushousut jne , pääly vaatteet ei oo kestäviä mielestäni) kapphallista, citymarketista tai prismasta kauppa reissula aina jotain jää käteen.
ja lastenpuodista ;)
 

Yhteistyössä