G:mitä bonuskorttia teidän perheessä käytetään?

meillä ensin käytettiin plussaa,sen käyttö nyt tosi harvinaista.
sit kokeiltiin vuosi ykkösbonuskorttia ja hyvät bonusrahat tuleekin ens kuussa..kivasti joulurahaa!
ja nyt mä sit ostin sen vihreän s-kortin ja me kokeillaan nyt sit sitä.
 
Meillä käytössä kaikki nuo kolme mainittua korttia, mutta varmaan eniten kertyy bonuksia vihreällä kortilla (normaalien ostoksien lisäksi kun plussaa tulee myös vakuutuksista, puheluista ja bensasta)
 
Meillä käytöss Plussa, Ykkösbonus ja S-bonus kortit....plussa ja s-kortti parhaimmat!!!
sen s-kortin saa kun maksaa 100euroo heti tai sit 20e ja kerää pikkuhiljaa loput kunnes 100e täynnä. Sit ainaki me saatii 43 eurolla alennuslappuja :) Prismoissa ainaki on niitä pisteitä mistä saa sen kortin!
 
Meillä on plussa- ja ykkösbonuskortti. Plussaa käytetään koska kaikki lähimmät kaupat ovat plussa-kauppoja. S-etukortin olen kuullut hyväksi, sen ajattelin hankkia jos joskus muutamme ja vakkari ruokakaupaksi tulee joku s-kauppa.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 19.11.2006 klo 16:20 Jennyli kirjoitti:
Meillä plussakortti mutta eipä siitä tosiaan kamalasti hyötyä ole :whistle: Olikos toi S-etukortti Prismaan? Mitenkäs sen sai hommattua? eli pitääkö maksaa jotain?
kyllä vain se s-kortti on prismaan.
sen voi hankkia josdtain lähimmästä s-ryhmän kaupasta,se maksaa kaiken kaikkiaan 100e mut pääsee jo 20?:lla jäseneksi ja loppusumman 80? kortista voi maksaa niillä kertyneillä bonuksilla!
 
S-etukortti meilläkin, ja ollaan kokeiltu myös noita plussaa ja ykkösBonusta, mutta niissä ei päästä lähellekään samoja bonuksia vuodessa! Ja nyt vaan summa kasvaa, kun on pari uutta perheenjäsentä, eli vaipoista, korvikkeista, lastenruuista yms. tulee ihan kivasti ylimäärästä menoa verrattuna entiseen ;)
 

Yhteistyössä