G: Mitä ostit/ostat miehellesi joululahjaksi?

  • Viestiketjun aloittaja "santa"
  • Ensimmäinen viesti
Vau! Olet kyllä kunnon emäntä hänelle. Varmana on miehesi tehnyt oikeasti PALJON eteesi hyvää kun noin kovasti tahdot ilostuttaa. Olisipa kyllä hienoa joskus ostaa toiselle noin paljon noin uskomattoman hienoja lahjoja. Itsellä vaan tulee esteeksi raha. Tai siis se ettei sitä ole vaikka kuinka tahkon töissä.

Sehän on tietty uusin Zelda Wiille mukanaan "kultainen" wiimote. Jos noita nyt vielä on kaupoissa. Kapula on oltava pakosti mukana koska mies on keräilijä ja Zelda fanaatikko.. Lisäksi ostin jo aijemmin hälle pari DVD sarja boxia joista hän pitää.
Noita kaikkia ei oo pakko ostaa uutena kaupasta, säästää kummasti. Mutta kyllä, niin harvoin tulee tilaisuus yllättää kunnolla ja tää taatusti tulee pommina kun viimeksi annoin suolaa lahjaksi :) (Seuraavaks kai saa pippurimyllyn kun ei täs joka vuosi voi pistää satasia menemään) :)
 
Mies toivoi uutta kaulakorua, joten sellaisen saa. Kalevala-korua varmaan, muista sarjoista en oikein ole sellaista miehen näköistä ja oloista löytänyt. Lisäksi saa alumiinisen lompakon, tuoksun ja sitten varmaan jotain pientä kivaa, jos kaupassa osuu silmään.
 
serveri harmaa
Mä en vielä yhtään tiedä! En osaa ostaa mitään nyrkkeily- tai kalastusjuttuja. Vaatteita tarvis mut ehkä ne kannattais hankkia alesta joulun jälkeen, ja muutenki tylsä lahja kun ostelen muutenkin sille vaatteet. Ei pelaa mitään..ei oikein lue mitään..
Ehkä joku tuoksulahja se sit vois olla.
 

Yhteistyössä