G: Monesko alkionsiirto toi plussan?

Nyt Joulun kynnyksellä kaikki, jotka plussanneet alkionsiirrosta. Monesko siirto toi plussan? Ja tuliko lapsi syliin asti?
Tää vois piristää meitä kaikkia, jotka vielä plussan haku reissulla. Toivo kun aina välillä on koetuksella.
Itsellä toinen toi plussan, mutta keskenmeno viikolla 7+3. Nyt takana 4 siirtoa ja viides tammikuulla.
 
Meillä tärppäsi heti ensimmäinen IVF :) Lääkäri piti sitä täytenä ihmeenä, koska mun lähtötilanne oli niin huono... Hän myönsi mulle myöhemmin, ettei oikeastaan uskonut meidän voivan saada omaa biologista lasta ollenkaan. Toivoa ei siis kannata menettää, sillä ihmeitäkin voi tapahtua!!!
Nyt rv 32+5 :heart:
 
Älä heitä toivoa: Meillä takana 5vuotta lapsettomuutta (siinä ainoastaan 1km joka todettiin rv 12(alkoi luomuna!)),3inssiä, 3ICSIä ja niistä yht.6PASsia. Nyt viimeinen ICSI oli lokakuussa ja odotan kaksosia rv 12+3. Eilen ultrassa kaikki oli hyvin :)
Peukkuja!
 
Astarte
1. IVF:n toinen PAS toi plussan ja nyt rv 9+6.

Jännää oli, että kolmas siirto oli selvästi huonommalla alkiolla kuin ensimmäiset yritykset, mutta niinpä tarrasi kiinni.
 
Neljännen ivf:n tuoresiirto toi ekan plussan (nyt rv. 5+3), mulla jo ikää ja alkoi tuntua, että jos ei nyt onnistu (lahjamunasolu + kortisoni), niin ei sitten tässä elämässä. Lasta yritetty kuusi vuotta ja yksi luomutuulimuna aiemmin. hoitoja 3 iui, 2 icsiä omilla munasoluilla ja yksi icsi lahjamunasoluilla ennen tätä plussaa. aina siirretty kaksi alkiota, eli nämä olivat 7. ja 8. Toivoa siis on. Paljon onnea sinulle jatkoon! :heart:
Samoin Hertta73:lle :heart:

Epäonnistumisten jälkeen kannattaa tutkituttaa yleissairauksista mm. tromboositaipumus, vasta-aineet ja kilpirauhasarvot (TSH ei saisi olla yli 2 vaikka Suomessa viralliset raja-arvot 0.4-4). Myös keliakia voi estää raskautumisen - jos muuten selittämätön.

kk76, pitkä taival sinullakin takana! :heart:

Kaikille plussanneille paljon onnea matkaan!
 
PeePee, pääkaupunkiseutulaisena voin suositella Töölön Mehiläisessä yksityisesti vastaanottavaa Risto Kaajaa. Hän on joko kättärillä tai naikkarilla pääosan työajastaan ja hoitaa juuri sisätautivaivaisia odottajia ja vauvakuumeisia. 2.35 ei ole vielä kovin korkea, mutta esim. mun kerran 3.6 arvoon kohonneeseen TSH:n hän kirjoitti tyroksinia ja alkionsiirtoa varten kortisonin, koska kilpparissa ehkä on jotain ihan lievää häiriötä, joka lapsettomuutta on saattanut aiheuttaa. Mutta joku vaan, joka tietää sisätaudeista ja lapsettomuudesta.
Paljon tsemppiä sinulle!
 
Ensimmäisen ICSI:n tuoresiirto toi plussan, joka olikin tuulimuna ja raskaus täytyi keskeyttää rv 8. nyt olisi suunnitteilla ensimmäinen PAS, toivottavasti sekin tärppäisi, vaikka en uskokaan siihen jostainsyystä.
 
HEI! HOIDOT ALOITIN VUONNA 2001 JA HOITOHISTORIA ON TÄMÄNLAINEN
1. ICSI NEGA( 03/01) 2. PAS NEGA( 05/01) 3.ICSI NEGA SITTEN TAUKOILUA JA 4.ICSI PLUSSA(02/02) JOSTA SYNTYI POIKA NYT JO 6-VUOTIAS
VAUVAKUUME ALKOI VAIVATA JA HOIDOT ALOITIN UUDESTAAN 2006
5.ICSI NEGA 6.PAS NEGA 7.ICSI PLUSSA(05/07) KESKENMENO RV 18+4(08/07) 8.ICSI NEGA (10/07) JÄLLEEN PIENTÄ TAUKOA 9.ICSI 02/08 NEGA 10.ICSI 05/08 PLUSSA JOSTA KESKENMENO RV 9 TÄLLÄ HETKELLÄ PIDÄMME MIEHENI KANSSA TAUKOA JA JATKAMME HOITOJA ENSI VUODEN PUOLELLA.
 
meillä ihka ensimmäinen ICSI hoito jossa selviytyi vain yksi munasolu,toi plussan.tällä hetkellä se plussa on pirteä 2,2 vuotias.

Vauvakuume alkoi tänä vuonna vaivata uudestaan joten käytiin hoidot läpi icsi 2: 2 munasolua istutettiin=NEGA ICSI 3. toi myöskin 2 munasolua istutettavaksi josta alkoikin raskaus,mutta meni kesken rv 7..

Nyt hoidot alkavat tampereen väestöliitossa helmikuussa,jospa se toinen vauva sieltä vielä aikaiseksi saataisiin. =)
 
1. icsi/ivf (nega)
2.icsi (nega)
3.icsi (ei siirrettävää )
4.icsi, tyttö syntyi =)

5.icsi nega, 5.icsin 1.pas (+) km rv 6+4

Meillä ongelmana hedelmöityshäiriö (vaikka simppoja hyvin, niin eivät hedelmöity kuin icsi:llä ), sekä alkioiden laatu; paljon munasoluja jotka sitten
lopettavat jakautumisen. Syynä ilmeisesti meikäläisen kropan vahva reagointi hormoneille. Viimeisimmässä hoidossa saatiin parhaita alkioita ja myös pakkaseenkin ja tämä johtuu iästä, enää en reagoi aineisiin niin kovasti. Että joskus iästä on hyötyäkin...

Sekä kohdussa vuotava iso verisuoni, joka aiheutti keskenmenon :(
 
Heipsan ja Hyvää uutta vuotta kaikille!
Ensimmäinen tuoresiirto 06/08 ei onnistunut, mutta PAS 08/08 onnistui, nyt edetty jo puoleenväliin eli raskausviikkoja 20. Ikää minulla 37, eikä syytä "lapsettomuudelle". Yksi luomulaspsi vuosimallia 01.
 
Suzyanne
Heips!

Ensimmäinen IVF lahjasolulla tärppäsi, ja nyt rv 22+3.

Munasarjani lakkasivat toimimasta kokonaan reilut 12 vuotta sitten, munasarjakystaleikkausten takia kun silloin poistettiin 78% munasarjoista. Toissa vuonna sitten tuli siihenkin jämään iso kysta, ja kaikki poistettiin.

Kaikkiaan 16 vuotta olen lasta toivonut, muttei aluksi, ennen leikkauksia vaan tärpännyt, ja myöhemmin ei sitten ollut vuosiin isäksi sopivaa vaikumppania joiden kanssa olisi hoitoihin lähtenyt. Nyt on ikää 36.

En meinaa oikein vieläkään käsittää, että se vauva tosiaan on mahassa, pakkohan se kai jo on uskoa , kun potkii jo kovasti. B)

Mutta, toivoa on, ja toivon kaikille sitä haluaville omaa pientä nyyttiä! :flower:
 
1. ICSI nega (10/06), (ei alkioita pakkaseen)
2. ICSI nega (01/07), (3 alkoita pakkaseen)
2. ICSIn 1. PAS (04/07), alkiot kuolivat sulatukseen ei päästy siirtoon asti
3. ICSI plussa (11/07), Makkarissa nukkuu kohta ½ vuotias terve tytär (ei jäänyt alkioita pakkaseen)

mulla ikää 40v ja diagnoosi PCO
 
1. IVF plussa, mutta km rv 13+0
1. IVF:n 1. PAS nega
1.IVF:N 2.PAS nega
1. IVF:n 3.PAS nega

kaiken kaikkiaan yhteensä 4 km:a (yks clomeilla, 2 luomua ja yks IVF tuoresiirto)

Pakkasessa kaksi alkiota, jotka on jo kahteen kertaan pakastettuja eli sulatettu kertaalleen, mutta pakastettu uudelleen. TAukoa toukokuulle asti (?). Ihan omien akkujen lataamista verten.

Astarte Uutta toivoa herätti mussa, kun kerroit, että teillä tarrasi "huonoin" alkio. Ehkä nuo kahteen kertaan pakastetutkin vielä innostuvat tarttumaan :heart:
 

Yhteistyössä