G: Monestikko viikossa käytte ruoka kaupassa ja paljo teillä menee viikkossa ruokaan rahaa?

yolanda
perheeseemme kuuluu 2aik. ja 5lasta (10kk - 7v) ruokakauppaan menee viikossa noin 200-250 euroa.mukaan lukien vaipat,piltit yms. käydään n.4 kertaa viikossa kaupassa.
 
ainakin kerran viikkoon megaostokset seka n joka toinen paiva kaytan Kennygrocerya. Soittavat aamulla ja toimittavat saman iltapaivan aikana. Lahinna juomia hanen kautta tilaan, ettei tarvitse kaupasta raahata.Enemman kuin Suomessa menee ruokaan taalla, kaikki liha, hedelmat seka vihannekset ovat tuontijuttuja ja todella kaliita. Aika paljon ostan myos Aussi orgaanista ruokaa. Kayn kylla paikallisten wet marketeissakin hakemassa tuoreita paikallisia vihaneksia. Suomessa meni sen 1000 e kuussa, taalla n 1500. Halvemmalla paasisin jos koko porukka soisi food courteissa. mutta ainainen kana ja nuudeli seka nuudeli ja kana alkaisi hyvin akkia tokkimaan.
 
Kerran viikossa isommat ostokset parista kaupasta, sitten kerran pari täydennystä pienemmistä kaupoista. Viikossa menee noin 100-150 euroa, 2 aikuista, 2 koululaista. Mutta meillä on aika isot ruokavarastot kotona, joten se vähän muuttaa tilannetta, kun joskus tehdään paljon ruokaa pakastimen tuotteista tai muista varastoista, eikä sillä viikolla osteta kaupasta juurikaan. Eli vaikea arvioida kovin tarkkaan.
 
2 aikuista + 3 lasta ( 3 v, 6 v, 10 v ) ja käydään 1-2 x viikossa kaupassa, rahaa kuluu n 130-160 e / viikko

Lisäksi leivät + lihat ostetaan leipomosta / työpaikan kaupasta joten niihin menee lisäksi n 50-60 e kuukaudessa =)
 
neljän henkilön perhe
Kerran viikossa käydään kaupassa ja ostokset maksavat jotain 150e-200e välillä. Perheessä 2 aikuista ja lapset 1v. & 2v.

Lisäksi joskus joutuu käymään lähikaupassa ostamassa maitoa/leipää tai jotain tuoretta lihaa täydennykseksi.
 

Yhteistyössä