G: Monta lahjaa lapsesi saa? Mitä maksoivat per lapsi?

  • Viestiketjun aloittaja bella
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Minulta kaksi/lapsi. Miehen kans sovittiin ettei osteta ite, kun saavat kummeilta, mummeilta ym kuitenkin. Mutta en malttanut olla ostamatta... 9-vuotiaalle maksoi 39e ja 6e, 7v maksoi 54e ja 6e, 5v maksoi 30e ja 19e, 3v maksoi 6e ja 1,50e.
 
Meiltä vanhemmilta tällä hetkellä 10 lahjaa/lapsi +yhteiset lahjat, tällä hetkellä. Rahaa mennyt ihan liikaa :ashamed: Mutta vielä on 2 päivää aikaa shoppailla B)

Tarkkaa summaa en kerro mut lahjat maksaneet 20?-100?/kpl
 
Anu-78
en oo kyl laskenut et paljon niitä lahjoja on per lapsi ja empä oo sitäkään pistänyt laskuihin että paljonka niihin on mennyt, ja kolme poikaa meillä:), mut oisko noille isommille semmoset 10-15 lahjaa per tenava ja tolle juniorille ehket 4-6 ja rahaa on kyllä palanut niihin...mut onneks tuli noi veronpalautukset:)
 
Eka lapsi joten vähän rupesi rönsyilemään :D 15? itteltä kolmeen lahjaan ja sukulaiset onkin sitten hoitanut asian niin että pojan pitää alkaa availemaan paketteja jo aattoaamuna että saa kaikkiin tutustuttua joulupäivään mennessä. Ja lahjatoiveita ei olla laiteltu. Ihan hyvää hyvyyttään halusivat muistaa kaukana asuvaa sukulaispoikaa =)
 
Nyt taitaa olla isommille (3v & 5v)viisi lahjaa molemmille sekä yksi yhteinen. Yksivuotiaalle kaksi lahjaa. Isompien lahjat ovat maksaneet ehkä 100?/lapsi, pienimmän noin 50 euroa. Sukulaisilta tulee ehkä muutama paketti jokaiselle.
 
Tiuku
Poika 11-vuotias
Itse ostin 5 lahjaa, hinnat 6-29 ?/kpl
Isältään yksi lahja 79 ?
Mummilta 3 lahjaa, joiden arvoa en tiedä
Mieheltäni 2 lahjaa,joiden arvo 10-20 ?/kpl
Kummilta 1 lahja, noin 20 ?
 
Tipu Topakka
En tiedä paljon on tulossa mummoilta ja tädeiltä yms. Mutta meiltä sai jokainen yhden lahjan. Poika 4-v legon ritarilinnan 128? ja tyttö 2-v legon prinsessa linnan 98?
 
Ei kulutusjuhlaa meillä
Ostin kirjan (ihmisoikeusjulistus lapsille) ja jouluksi nätit vaatteet.
Eipä muuta. Lapset on 1 ja 3 -vuotiaat. Eivät edes halua vielä mitään, joten helppoa vielä.
Sukulaisilta tulee krääsää kuitenkin, vaikka olen pahimmat ylilyönnit suoraan kieltänytkin.
 
Näin meilläkin tehdään
Alkuperäinen kirjoittaja Rötvis:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja Rötvis:
Miksi näin?
Katotaan sitten joulun jälkeen mitä on saatu ja mitä tarvitaan vielä. Alle 1v kyseessä.
Edelleen. Lapset 1 ja 3 -vuotiaat. En osta turhaa krääsää meille pyörimään. Annamme arjessa aikaa ja mukavaa puuhastelua mieluummin kuin tavaraa.
 

Yhteistyössä