G:Paljonko teidät 2-3 vuotiaalla on vaatetta kaapissa?

  • Viestiketjun aloittaja Äiti kyselee
  • Ensimmäinen viesti
Samoin
Alkuperäinen kirjoittaja Miracles:
Alkuperäinen kirjoittaja hmm:
Alkuperäinen kirjoittaja Miracles:
Noh.. :snotty: :snotty:

Vaikka olisin 3 kuukautta pesemättä hänen vaatteitaan, ei ne varmasti loppuis kesken.. :whistle:
no kerkeääkö se lapsi edes pitää kaikkia ennenkuin ne jää pieniksi?
Ei varmaan ihan kaikkia. :saint:
Meillä myös näin. Kolme lasta, joista vanhin täyttää pian viisi ja kaikilla kaksiosainen vaatekaappi tursuaa. Tosin pian koittaa varmaan se aika, kun eivät sotke neljää vaatekertaa päivässä, vaan päinvastoin kelpuuttavat vaan omat lempparit päälle.
 
siiri
Ja minä kun olen luullut että meidän tytöllä on paljon vaatteita. Ei ilmeisesti olekaan. Kyllä noilla pari viikkoa selviäisi pesemättä (tai jos pesisi vain sukkia), mutta että kuukausia.
 
Ööööööö
Meillä on ehkä 20 paitaa, 5-6 housua, 3 mekkoa, 2 hametta, t-paitoja 10, sukkiksia 5, alushousja 15, sukkia 7-8 paria...Vähän ilmeisesti kun näitä vastauksia lukee...

Niin ja 2 toppahaalaria (toinen kirpparilta ostettu rymypuku, toinen parempi puku), 1 toppatakki ja toppahosut kauppareissuille, 1 talvikengät, 2 saappaat...
 
vieras
Meillä paitoja on kyllä ihan likaa, ei meinaa ehtiä kaikkia käyttää. Perusvaatetus meillä näin talvella on body ja sukkikset :whistle: Pyykkiä tulee pestyä niin ahkerasti, että muitakin vaatteita on kyllä käyttöön nähden vähän liikaa.
 
Gluteus maximus
Medän lapsilla on vaatteita AIVAN hirveästi, suorastaan liikaa. Olen alennushamstraaja ja osa on äitini ostamia. Myös kirpparit on intohimoni =) Voin sanoa, että yli 3kk reippaasti voisin olla pesemättä pyykkiä. Lapsille olisi joka päiväksi puhtaat vaatteet. (alusvaatteet voisi loppua kyllä jossakin vaiheessa )
 
Vieras
Meillä taitaa olla toi 10 aika perusluku noissa. Siis sen verran kutakin suurin piirtein on; huppareita, neuleita, lyhythihaisia, pitkähihaisia, tunikoita, parempia housuja, collegehousuja, hameita, sukkiksia jne.. Ja silti liian usein niitä suosikkeja vaan pidetään. :D Määrä ei todellakaan ole valtava, mä panostan mieluummin siihen että kaikki noista on hyväkuntoisia ja siistejä, mitään reikäisiä, kuluneita tai nuhraisia ei löydy kaapista kun ei niitä kuitenkaan tulisi käytettyä. Kotiäidillä ei ole vara ostaa huonoja kirppikseltäkään. :D:D

Ulkopukuja on sopivia tällä hetkellä toppahaalari, 2-os toppapuku, "parempi" takki, vk-haalari, kurikset tietty ja kevyttoppahaalari mikä nyt on eniten käytössä.

Tyttö on 3,5v siis, ja vajaa puolivuotiaalla pikkusiskolla on aika lailla saman verran vaatetta. Ulkovaatteita tietysti vähemmän.
 
Just tänään taivastelin puhtaan pyykin kasaa pöydällä. Kahden lapsen vaatteet täyttää puolet isosta pöydästä ja silti kun luki joidenkin teidän vaatemääriä, niin tuntuu että meillä on vähän!!! :whistle:
 
Meilläkin on liikaa siihen nähden että niiden pitäis vaatekaappiin mahtua :ashamed: Ei meillä kuitenkaan aivan tolkuttomia vaate määriä ole... oisko neidillä n. 25 pitkähihaista paitaa, 15 t-paitaa, 20 housut,sukkiksia 15, yökkäreitä ehkä 10,mekkoja ehkä 10, neuleita/fleecejä/college paitoja 10.. Täytyy kyllä myöntää että neiti otti juuri kasvupyrähdykden ja iiiiiso läjä vaatetta jäi pieneksi :whistle:
 

Yhteistyössä