G: Paras talvihaalari lapselle?

  • Viestiketjun aloittaja Lopo
  • Ensimmäinen viesti
....
Remu. Koska on hinta-laatusuhteeltaan paras. Me ilmeisesti ulkoillaan niin maltillisesti, että ei saada sitä puhki talvessa. Niin ja tykkään että lapsella on myös takki + housut ja nekin jotain ciraf tms. edullista merkkiä. Kun haalari on pesussa tai märkä, voi ottaa toppatakin. Ja kaupungille toppatakilla helpompi mennä kun voi riisua jne.
 
halipupu harmaana
Tuolla kaapissa se odottaa lunta ja pakkasta eli viime vuoden talvialesta ostettu Jonathan gordura haalari vaaleanvihreä ohv 89€ ja ale oli 30 tai 40%.

Ja sitten perustelut: lahkeensuissa vetoketjut ja kumilenkit, tuulilista vetoketjun edessä, turvahuppu, kaksi vetoketjullista taskua, sisämateriaali liukasta ei fleeceä tms. paljon heijastimia, lämmin mutta ei liian muhkea, laadukas ja kestävä materiaali, mutta ei liian kallis. Siinäpä ne tärkeimmät taisi olla.
 
"vieras"
Meillä oli pop ja everest viime talvena kovassa käytössä. Kumpikin kesti tosi hyvin ja nyt everest on seuraavana talvena nuoremmalla. Vanhemmalle pitäis löytää joku kiva ja laadukas. Luultavasti pop, koska sielä on niin hienoja ja ne on silti tosi laadukkaita.
 
Mä tykkään kyllä ticketistä. Kestävä, lämmin, usein ollut kiva kuosi ja vedenpitävä.

Vertailun vuoksi meillä on ollut myös Lenneä (surkea kulutuksenkestävyys), Moloa (ei ole niin lämmin), Legotecciä (aika positiivinen), Reimatecciä (heikompi kulutuksenkesto ja kylmä ja Rasavil (susiruma, mutta onhan tuo cordura kestävää). Esim Molo taas on musta paras vk-puku ja Ticketin plain rain taas kesäpuku. Tänä vuonna testaan myös Cupcakea, POPia en ole kokeillut myöskään vielä.
 

Yhteistyössä