G: Parasta Lidlissä?

Mozzarellapakastepitsa, ne kosteuspyyhkeet pintojen, ei ihmisten puhdistamiseen ja kreikkalainen jogurtti.

Ja monta muutakin juttua! Se lasipulloissa oleva appelsiinimehu on tosi hyvää, lisäksi lidlissä on hyviä vihannespakasteita isoissa pusseissa. Silloin kun karppasin niin kävin paljon lidlissä vihannesten perässä.
 
Pizzat, tuoreet hedelmät ja kasvikset, leikkeleet,jugurtit, juustot, suolakeksit, suklaat ja jäätelöt,
siiderit ja lonkerotkin on ihan ok.
 
"hmm"
lidlin pakastepitsat ovat kyllä ihan uskomattomia. pidän myös kasviskevätkääryleistä. ja lidlin juustonaksut ovat paljon parempia kuin "aidot" :D ja muutenkin tykkään kun lidlistä saa alle eurolla pienen sipsipussin eikä tarvitse ostaa niitä megajättipusseja mitä on muissa kaupoissa pelkästään. jaaaa lehmäkarkit, kitkat-pussit, ne suklaasormet vai mitä ne oli, joissa on aprikoosi-,mansikka- tms cremeä sisällä. on se kyllä hyviä tuotteita täynnä koko paikka.
 
"heihei"
Vissyt, lisäaineettomat tuorejuustot. Vihannekset, hedelmät ja jotkut luomutuotteet. Tuliset sipsit. Viili ja piimä, uht-maito. Öljyt ja etikat. Suodatinkahvi (se vihreä). Tanskalainen homejuusto. Voi pienissä pakkauksissa. Pähkinät, pesto.

Kuiva omenasiiderikin on suht ok hintaansa nähden. Ja osa urheiluvaatteista.

Ja nyt oli esim. vaniljatankopakkaus eurolla... Hyvä kauppa siis - ja tuo tervettä kilpailua tähänkin maahan.
 
"vieras"
Kivennäisvesi, raejuusto ja rahkat, verigreippimehu, Gelatelli? mansikkajäätelö, mozzarellajuusto, kissanhiekka, omega3-kapselit.. jotkut vaihtuvat erikoistuotteet on jees.
 
Laita kissalle pellettiveski.

[QUOTE="vieras";27550059]Kivennäisvesi, raejuusto ja rahkat, verigreippimehu, Gelatelli? mansikkajäätelö, mozzarellajuusto, kissanhiekka, omega3-kapselit.. jotkut vaihtuvat erikoistuotteet on jees.[/QUOTE]
 
Minä käyn varsin harvoin Lidlissä , kun sellaista ei lähellä ole.
Silloin kun käyn, arvostan niitä "teematuotteita" eli esim. kreikkalaisia, espanjalaisia, italialaisia, brassi tms tuotteita joita tietyillä viikoilla aina paljon.

:)
 

Yhteistyössä