G: Tarpeellisin ja turhin vauvatarvike mitä sinulla on ollut?

  • Viestiketjun aloittaja "Äippä"
  • Ensimmäinen viesti
Ekan kanssa turhin oli kantoliina, jossa ei viihtynyt ollenkaan.. Tarpeellisin oli sitteri.

Tokan kanssa taas kantoliina ja Manduca olivat tarpeellisimmat koska neiti ei suostunut rauhoittumaan muualla kuin sylissä/tissillä. Sitteri taas kävi täysin turhaksi.

Hoitopöytä oli aika turhake molemmilla, vaipat tuli vaihdettua aina jossain muualla, osittain koska hoitopöytä ei mahtunut pesuhuoneeseen.
 
turhin juttu mikä ostettiin, on ollu pinnasänky, ei ois tarvinnu kiirehtiä sen kanssa... tossa se on seissy käyttämättömänä jo 4kk, eikä varmaan oo hetkeen vielä käyttöön tulossakaan :D eli sen ois voinu ostaa myöhemmin.
Joo, tätäkään ei oo meillä ykskään lapsi tarvinnut.. ovat nukkuneet vieressä siihen saakka että ovat siirtyneet lastensänkyyn.
 
Vauva vajaa 4vk
Tarpeellisin on tällä hetkellä ehdottomasti räkäimuri, nenäfrida vai mikä nyt olikaan :) Ilman sitä ei vauvan nukkumisesta ja imettämisestä tulis yhtään mitään. Tarpeettomin on tuttipullo. Maitoa tulee niin että suihkuaa.
 
"vieras"
Tarpeellisin : avent rintapumppu, tutit.

turhin: yhdistelmävaunut. Mä en tykännyt lainkaan niistä raskaista rattaista sen vaunukauden jälkeen, oli pakko ostaa näppärämmät kuitenkin. Vauvuajaksi olisikin riittänyt ihan vaan vaunut, ilman niitä rattaita. myös ainun huono rintapumppu ja itkuhälyttimet oli ihan turhat meillä. tuttipullon lämmitin oli ihan turha, koskaan ei käytetty. Sitterikin oli turha, ikinä ei vauva siinä ollut. Myös jumppamatto oli turha, ei kiinnostanut sekään. Meillä oli aikapaljon turhaa näköjään :D niin ja amme! vauva ei tykännyt kylpeä siinä ollenkaan, mieluummin kylpi suihkun alla. Rintareppu jäi käyttämättä.. Hoitopöytä jäi käyttämättä.

loppujenlopuksi tuntuu, ettei vauvan kanssa oikeasti tarvinnut paljoakaan. Pinnasänky oli tarpeen, vaunut, ja kaukalo. Rintapumppu aluksi ja meillä tuttipullot ja tutit. Pesukoneen päälle laitettava hoitoalusta oli paljon kätevämpi kuin mikään hoitopöytä.
 
pipp
Tarpeellisimmat: Hoitopöytä (käytössä edelleen, neiti pian 1v) Leikkimatto (ekat 4kk ihan korvaamaton) Aventin tuttipullot (rinta ei kelvannut ja muista pulloista syötettäessä sai ilmaa mahaansa) Mikrosterilaattori (Alkuajan sterilointi rumba helpottui huomattavasti tuon hankinnan jälkeen) Harsot! Telakallinen turvakaukalo ja kaukalon kanssa yhteen sopivat matkarattaat travelsysteminä.

Turhimmat: Sitteri (vauva viihtyi huomattavasti paremmin lattialla leikkimatollaan) Tuttipullon lämmitin (aika paljo nopeemmin korvikkeen lämmitti mikrossa)
 
Meillä
tuttipullot oli ihan turhia,ei suostunut niistä mitään ikinä syömään.Purulelut jäi aivan käyttämättä.Hoitopöytä oli myös melkoturha,oli käytössä vain n.3kk.
Tarpeellisimpia oli kestovaipat ja sitteri.
 

Yhteistyössä