Gallub mitkä yhdistelmävaunut sinulla on/oli?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
Tönt
emmaljunga city cerox 360. ekat 3-4kk meni kovalla kopalla, nyt pelkkä ratasistuin.
ei pahaa sanottavaa. toimii niin kaupoissa kuin maastossa. sanoin miehellekin etten luovu noista koskaan mutta saa nyt nähä. tytöllä ikää jo 1v9kk joten pienemmätkin riittäis. :D
 
"vieras"
meillä on ollut

Herquler raptor spin (3 pyöräiset)
- En tykännyt yhtään.
- Painavat
- Leveät
- Ei niin ketterät kun kolmipyöräisten antaisi ymmärtää..

Brio Nova
- Kevyet mutta hieman isohkot paljon autoilevalle perheelle
- plussaa 2005 väristä (ruskea-beige) oli aivan ihana yhdistelmä
- laadukkaan tuntuiset - ei mitään vikaa parin vuoden aikana

ABC Desing rattaat (kopalla)
näillä ei kyllä tehnyt ihan suoraan sanottuna yhtään mitään.. pyörät irtoilivat, kuomu ei pysynyt kiinni, selkänoja rävähti alas vähän väliä..
 
Esikoisella oli Emmat, hyvät perusvaunut joskin TODELLA painavat. Sitten otettiin rinnalle Carenat, kevyemmät mutta nitisi ja natisi, isompi lapsi ei enää mahtunut istumaan kunnolla ja selkänoja jäi outoon asentoon.
Sitten ostettiin Premaman 3-pyöräiset yhdistelmät, hyvät ja ketterät joka tilanteessa ja mahtui mistä vaan. Ainoa miinus että lasta ei saanut istumaan kasvot työntäjään päin.

Nyt toiselle hankittiin Orat, ihan sillä perusteella että sattui löytymään käytettynä siisti setti jossa tuli mukana myös sisarlauta. Mutta nämä vasta ovatkin PAINAVAT ja isot, meidän tupliin on leveys eroakin vain 4,5cm ja painoa on tuplilla vähemmän. :D
 
"asdf"
Oran Jovi Naturet, pari vuotta vanhaa mallia kylläkin. Yhtään heppoisemmilla vaunuilla ei olisi Tampereella(kaan) selvinnyt tänä talvena, joten tykkään, vaikka aika möhkälemäiset ovatkin. :D Tyttö on nyt melkein 11 kk, on istua pönöttänyt ratasosassa (puoli-istuvassa asennossa) 4,5-kuisesta. Kylmimmillä pakkasilla otettiin kantokopan kovikkeet pois ja käytettiin sitä lämpöpussina.
 
"vieras"
Brio Novat myös täällä:
+jämäkät ja tukevat
+kulkee lumessakin
+ei puolla mihinkään suuntaan
+kevyet työntää
-työntöaisaa ei saa ihan tarpeeksi alas (olen alle 160cm)
-aika isot auton kontissa (mahtuu hyvin kuitenkin farmariin)
 
Brio Kombit.
Kulki hyvin talvella, kevyet työntää muutenkin, nätit, ratasosa korkealla, tilava tavarakori, jarrut molemmilla puolilla, heittoaisa, tilavat pitkälle lapselle.
Painavat nostaa autoon (nyt onneksi farmari, että mahtumisen kanssa ei tule ongelmia).

Eniten tuli käytettyä Emmalgunga Scootereita.
Pikkurattaina Emmaljunga Softyt, matkarattaina ABC (ei ne pienimmät matkikset).
 
"vieras"
Emmaljunga Duo Edge Classic-rungolla. Ratasosasta ei vielä kokemusta, vauva vielä vaunukopassa.

Vaunukoppa on tosi tilava. Talvella mahtuu paljon vaatetta ja kesällä mukavan väljä. Vaunukopassa kehtotoiminto eli toimii myös kivana matkasänkynä päiväunilla. Kuomussa on integroitu hyönteisverkko.

Ilmakumi
 
"mie"
Meillä Dorjanin Novelle Sportit, vm 2004 :D Ostettiin esikoiselle vuonna 2005, nyt käytössä jo kolmannella lapsella. Olen tykännyt. Veljeni sanoi noista kärrysitä, että "ovat isohkot, mutta kulkevat kevyesti kun business-luokan mersu :D "
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";23329157]Emmaljunga Duo Edge Classic-rungolla. Ratasosasta ei vielä kokemusta, vauva vielä vaunukopassa.

Vaunukoppa on tosi tilava. Talvella mahtuu paljon vaatetta ja kesällä mukavan väljä. Vaunukopassa kehtotoiminto eli toimii myös kivana matkasänkynä päiväunilla. Kuomussa on integroitu hyönteisverkko.

Ilmakumi[/QUOTE]

Lähti viesti käsistä ennen aikojaan kun kännykällä kirjoitan.

Ilmakumipyörät siis ollu tosi hyvät kelissä kuin kelissä. Aika iso maavara ja tavarakoriin mahtuu 2 kauppakassia. On tosi kevyet työntää.

Ei mitään huonoa sanottavaa näistä. :)
 
"Nenna"
meillä oli ensimmäisellä lapsella bora-merkkiset yhdistelmät ja oli aivan kertakaikkisen paskat, pitikin mennä ostamaan, no vanteet väänty jo ekan vaunulenkin jälkeen ja kankaat repeili alle 1/2 vuoden käytössä. Nyt ostettiin Ora-Taiga merkkiset ja on aivan loistavat :eek:)
 
"far"
Emmaljungan edge duot. Aivan ihanat. Tilavat ja suojaisat. Kaupungille on sitten matkarattaat erikseen. Mutta ulkoillessa, nukuttamisessa yms nuo yhdistelmät aivan parhaat!! <3 En vaihtaisi.
 
v
Brio Kombit. Todella hyvät vaunut, tukevat, ketterät ja tilavat, pääsi maastoon kuin maaston. Reilun vuodenikäisen kanssa alkoi vain kaivata hieman näppärämpiä ja kevyempiä, joten vaihdettiin Emmaljungan Scoottereihin. En oikein tykkää niistä. Kaikenlaista pikkuvikaa löytyy kuomusta ja jalkatuesta ja renkaat kuluu tosi nopeasti. Odotan nyt toista ja hänelle varmaan lainataan kaverin Gesslein Vision Finit.
 

Yhteistyössä