Gallup: Kuinka moni kävi Kiss FM:n chatissa?

  • Viestiketjun aloittaja CHAT!
  • Ensimmäinen viesti
CHAT!
Kuinka moni kävi 90-luvulla ja 2000-luvun alussa Kiss FM:n chatissa?

Missä huoneissa yleensä olitte ja mistä kaikista juttelitte? Saitteko mailikavereita ja uusi suhteita?
 
"jeps"
Aina kysyttiin uusilta tyypeiltä ikä ja minkänäköisiä ne on. Sit saatettiin udella millaiset tissit on ja onks hyvä peffa. Chattailtiin jonkun aikaa. Joidenkin kanssa hotmailista kirjoiteltiin.
 
"jeps"
[QUOTE="jeps";30207146]Aina kysyttiin uusilta tyypeiltä ikä ja minkänäköisiä ne on. Sit saatettiin udella millaiset tissit on ja onks hyvä peffa. Chattailtiin jonkun aikaa. Joidenkin kanssa hotmailista kirjoiteltiin.[/QUOTE]

Ekan kerran kun kävin shat oli just tuollainen "hotelli" kuin alla olevassa linkissä.

Nuoruusdisko: Chat-elämää
 
90s
Juups, en enää mitään huoneita muista :) mut tuli käytyä koulun koneilla. Itsellä ei vielä ollut tietsikkaa tai nettiä silloin kotona..
Itse näin koulussa yläasteella kun muut kävi Kissin chatissa juttelemassa. Jotkut tytöt naureskeli koneella, kun pojat kyselisi chatissa rivoja.

Hetken päästä saatiin kotiin uusi kone, jossa oli modeemi. Olihan se melko jännää mennä ekaa kertaa juttelemaan jollekin. Kirjoitti ja joku vastasi saman tien.
 
------
[QUOTE="Sirpa";30207287]Huoneiden nimiä en muista enää mutta 90-luvulla siellä pyörin...
"Oikeita" suhteita en saanut aikaiseksi, mutta jonkin verran uusia tuttavuuksia ja seksiä.[/QUOTE]

Meinaako nettiseksiä vai tapasitko livenä miehiä/poikia chatistä?
 
"piip"
Kyllähän siellä tuli oltua, en tosin enää muista huoneiden nimiä. Tapasin ko. chatin kautta lukioaikaisen poikaystäväni, jonka kanssa nelisen vuotta seurusteltiinkin vaikka välimatkaa suhteen alussa oli 400 kilometriä. Oli se vaan jännää - ensin kuunteli modeemin napsutusta ja sitten kirjautui chattiin juttelemaan.
 
asdfgh
Kivasti näkyy noissa vuoden 1998 tammikuun lopun chattien nickeissä se, että Titanic elokuva vuoden alussa tullut teattereihin. Nimissä on mm. Kate Winslet, Miss Titanic jne...
 

Yhteistyössä