gallup:millaisilla vaunuilla/rattailla kärryttelette???

Alkuperäinen kirjoittaja FANG-ANN-75:
Alkuperäinen kirjoittaja LowRider:
Alkuperäinen kirjoittaja FANG-ANN-75:
Ex-naapurilta homeisena saadut mutta nyt ite pestyt :D ABC ilmapyörärattaat joista oli saadessa työntöaisa about teipillä kii. Korjasin ite juuri käyttöön ne rattaat nyt. Kestää minkä kestää ja korjataan sit uuestaa jos aisa katkee.
Saako kysyä, miten sait homeen pois..? :whistle: Mulla oli autotallissa tullut hometta ABC:n rattaisiin, pesin käsinpesulla koneessa, ei lähtenyt, pistin tahranpoistoainetta ja pesin uudelleen käsinpesulla koneessa, ei lähtenyt, pistin etikkaa ja tahranpoistoainetta ja pesin kolmannen kerran käsinpesulla koneessa, tahrat vieläkin näkyy... :ashamed:
Ei ne kaikki tavallaan lähtenyt mutta pesin käsin hangaten ja harjaten kunnolla. Ne mitä jäi, on vaan enää ns värjäytymää varmasti ja ite home poissa. Näin mä uskon. Siistin näköiset ovat ja kun muuteskin tummat niin ei hometta näe jos ei tuu suurennuslasilla tiiraan.
Okei... Harmittaa vaan, kun ne hometahrat on just vaaleessa kohdassa, mutta ei sentään enää niin tummina, kuin alkuun lähtiessä :whistle: Kiitos, kun viitsit vastata :wave:
 
Bora kombi-yhdistelmät, jotkut merkittömät sateenvarjorattaat, emmaljungan tuplakärryt (hoitolapsille ) ja tarkoitus olis ostaa tälle uudelle tulokkaalle matkarattaat, merkistä en ole vielä 100% varma, mutta JOVI IO-merkkiset kiinnostaisi...
 

Yhteistyössä