Gallup : Missä lapsesi on hyvä?

  • Viestiketjun aloittaja Maria
  • Ensimmäinen viesti
Maria
Minun esikoinen on taiteellinen ja osaa piirtää,maalata ja ommella vaikka mitä. Keskimmäinen taas on urheilullinen ja tietää "kaiken" urheilusta ja kiipeilee kokoajan. Nuorin vielä pieni mutta on hauska ja sosiaalinen,oikea kuminaama =)

Kaikki kolme niin erilaisia.
 
mie
mun tyttö on ainakin yltiörehellinen, ihmettelivät oikeen tarhassa kerran, kun on niiiin tunnollinen ja rehellinen (ainakin tarhassa) eli ei siitä varmaan lakimiestä tuu.. :p
Kotona osaa kiukutella ja piirtää =)
 
Esikoinen:rakastaa kirjoittamista,saattaa kirjoittaa pitkiäkin tarinoita,mielikuvitusta löytyy..käsityöt on hienoja.
Kakkonen:liikunnallinen,näppäränäppinen,huumorintajuinen..
Kuopus:sinnikäs,vikkelä käänteissään,kokeilee mieluusti kaikkea uutta,piirtelee paljon..

Ja mikä näitä kolmea yhdistää:huumorintaju,suorasanaisuus,äkkipikaisuus..
 
Ihan puhtaissa taidoissa esikoisella tekee tiukkaa. Mutta sanotaan vaikka että hän on todella uskomattoman nopea ja ketterä ryömimään, maastossa kuin maastossa. B) Ei ole vilä tuossa voittajaansa löytänyt. Ja notkeus on uskomaton, vaikkei sitä kai taidoksi voi laskea? Saa kevyesti jalat ristiin pääntakana jne.

Kuopus on taitava käsistään. On pienestä pitäen tehnyt rauhallisesti korkeita torneja palikoista ja palapelejä. Tykkää myös piirtämisestä ja ainakin päiväkodissa kehuvat otteitaan kynän ja siveltimen kanssa. =)
 
Viblsp
Esikoinen (4v 10kk) on hyvä lukemaan ja kirjoittamaan. Ja askartelussa ja piirtämisessä näppärä käsistään. Ja tykkää tanssimisesta ja laulamisesta.

Tyttö 2v 9kk on osannut jo kauan puhua hyvin, pitkiä ja monimutkaisia lauseita. Tuntuu olevan fiksu likka muutenkin. Tyttökin tykkää tanssia ja laulaa ja muistaa tosi hyvin sanat, kuten isoveljensäkin.

Kaksosista (1v 4kk) vaikea sanoa vielä. :)
 
Esikoinen 4v on hyvä sahaamaan puita. :D Eilen poitsu istui pihalla ja ei kauaa mennyt kun minun rannetta paksumpi puun alku oli poikki.
Tänään poika on sahaillut jotain kaatuneita lahojapuita monta tuntia ja kantoi ne sitten liiteriin. :LOL:

Kuopus 2v osaa yllättävän hyvin koiran anatomiaa. (mm. lapa, säkä, selkä, kuve, takakulmaukset, otsapenger jne.)
 
Esikoinen on hyvä kiukuttelemaan ja suorastaan loistava itsensä telomisessa.
Mediumi on hyvä kolhimaan päätään ja suorastaan loistava riehumaan.
Juniori on hyvä syömään tissiä ja suorastaan loistava kakkaamaan ilmakylvyssä lattialle.
 
Muodollisella 11v., on hyvä kielipää, on äärettömän rauhallinen ja järkevä sekä liikunnallisesti lahjakas.
Julma 8v., taas on pojaksi rauhallinen, vastuuntuntoinen ja osaa käsitellä naisia. (jo tuossa iässä!! )
Mahdoton 4v., on hyvä tekemään palapelejä, sosiaalinen ja reipas.

:)
 
Alkuperäinen kirjoittaja lunacy sioux:
Esikoinen on hyvä kiukuttelemaan ja suorastaan loistava itsensä telomisessa.
Mediumi on hyvä kolhimaan päätään ja suorastaan loistava riehumaan.
Juniori on hyvä syömään tissiä ja suorastaan loistava kakkaamaan ilmakylvyssä lattialle.
Ihania! :D

 
Meidän 4 v. omaa uskomattoman rymitajun... siitä tulee varmasti isona joku soittaja. Kohta 3v. ei jää sanattomaksi missään tilanteessa. Ja tyty nyt 10kk omaa uskomattomat taidot pyörittää koko perhe pikkusormensaympärille :D
 
metsänpeitto
Esikoinen (6v) on hyvä lukemaan ja kirjoittamaan, pohdiskelemaan ja tutkimaan. On ollut aina verbaalisesti lahjakas, ja mietiskelevä. Osaa myös heittäytyä teatraaliseksi pienistä kolhuista, siitä tulee hyvä jalkapalloilija.

Keskimmäinen (3v) on hyvä piirtämään ja maalaamaan, laulelemaan ja pölöttämään tauotta. Erittäin lahjakas käyttämään ääntään suurella volyymilla ja velmuilemaan, ja saamaan äidin hyppimään seinille. Neurologin mukaan ikätasoaan taitavampi kädentaidoissa ja puheessa :D

Kuopus (10kk) on erityisen lahjakas kiipeilemään, ja riisumaan ensin vaippansa ja sitten kuseksimaan nauraen lattioille. Hirveän lahjakas myös ujuttamaan itsensä tissille, ihan melkein kuin huomaamatta. Osaa hienosti heittäytyä lattialle omaan kiukutteluasentoon, kun äiti ei anna käydä dyykkaamassa biojäteastiaa. Tuleva jäynämestari, aivan varmasti :|
 
Esikoinen on hyvä saamaan karseita raivareita... :whistle: Toisaalta se on kuitenkin hyvin ajattelevainen, matemaattisesti lahjakas. Keskimmäinen on sosiaalisesti lahjakas, kekseliäs, ahkera. Kuopus on hyvä saamaan meidät kaikki nauramaan. =) :heart:
 
minna
Esikoinen (kohta 6v.) on sanavalmis, taitava piirtämään, huumorintajuinen ja sosiaalinen.
Kuopus 2v. on liikunnallisesti uskomattoman ketterä. On myös ikäisekseen erittäin omatoiminen (mikä ei aina välttämättä ole hyvä asia)
 

Yhteistyössä