GALLUP: miten synnytyksesi alkoi??

  • Viestiketjun aloittaja hemmpu
  • Ensimmäinen viesti
hemmpu
moikka tässä tämmönen gallup. miten synnytyksesi alkoi? menikö vedet ensin vai alkoiko supistuksilla? aavistelitko ennen että kohta vois olla lähtö? millä viikolla synnytyksesi alko?
 
viikoja oli kasassa 41+5, ja sinä päivänä oli tarkoitus mennä yliaikaiskontrolliin synnärille... no eipä sinne sitten päästy, ku edellisenä yönä tuli lähtö :LOL:

yöllä alko supistelemaan..en saannu yhtään nukuttua. Mut mietin vaan että kyllä mä aamuun kestän... :p Siinä sitten muutaman tunnin kärvistelyn ja suihkuttelun jälkeen totesin, et ei tule mitään...pakko se on lähteä...(vedet ei menny itsestään, kalvot puhkaistiin synnärillä)

myös muistan että tuon supistelun lisäksi oli pakko kokoajan käydä vessassa...siis tuntui että olisi ollut hätä, mutta ei sieltä sitten mitään tullut...se "paine" on aikas ikävä tunne.. :(

mutta niin se lähti käyntiin... =) <br><br>
 
nooppa
Aamulla neuvolassa ei mitään merkkejä synnytyksen käynnistymisestä (9 päivää yli lasketun ajan). Sit puolenpäivän aikaan ihmettelin et kylläpäs sitä valkovuotoo tulee paljon ja vaihdoin siteen. Ja hetken päästä toisen jne... Illalla seittämän aikaa soitin synnärille, et voisko se olla lapsvettä, jotenkaan ei vaan uskonu et vois olla. Käskivät tulla heti, mut jouduin sitten yläkertaan yheksän aikaan kun ei ollu merkkiäkääm supistuksista. Mieskin lähti jo kotiin nukkumaan, mut soitin sen takas kahden aikaan yöllä. Ja poika syntyi kymmenen aikaan aamulla!
 
Kolme synnytystäni alkanut kaikki samalla tavalla. Aamuyöllä kamalalla alaselkäsäryllä. Eikä ollut vielä nukkumaan mennessä minkäänlaista tunnetta, että aamuyöllä jo päästään synnyttään. Vedet aina mennyt vasta synnärillä. Ensimmäinen synnytys rv 40+0, toinen rv 41+0 ja kolmas rv 40+1.
 
poika syntyi rv 38+1.katsoin kymppi uutiset ensin loppuun sen jälkeen nousin ylös ja samantien olin kaksin kerroin,kivussa ei ollut mitään taukoa ja lapsivedet kätilöt puhkaisi ulos,poika sitten syntyi vauhdilla eli klo.23:10.
tyttö syntyi rv 40+2 aamulla puoli seisemän aikaan alkoi supistella ja niissä oli reilusti taukoa.mulle oli sanottu että kannattaa tulla hyvissä ajoin joten lähdettiin sairaalaan seiskan aikaan(join viel aamukahvin ennen kuin lähdin)sairaalassa sanoin miehelleni että nyt kestää kun on väliä supistuksissa mutta eipäs mennytkään tyttö syntyi klo.9:27.ja taaskaan ei lapsivedet tullut ilman kätilön apua
 
Mrs J
Rv39+1 alkoi tulemaan verta ja oli alaselkä vähän kipeä. Rv39+2 aamuyöllä alkoi supistukset heti säännöllisinä, verta tuli edelleen vähän. Vedet meni vasta kun kalvot puhkastiin. Ensimmäisestä supistuksesta 12 tunnin päästä tyttö oli maailmassa! :heart:
 
minimix
Ensimmäinen käynnistyi ilman kunnon suppareita, ponnistutti vaan ihan älyttömästi ja oli ihan ihmeellinen olo. En ensikertaaisena edes heti liittänyt käynnistymiseen tuota olotilaa, mutta yheksän tuntia ja tyttö oli syntynyt.
Toisessa tihkui lapsivettä, oli vauva raaputellut pussiin reiän ylös, niin ainakin ite uskon kun oli parina edellispäivänä tuntunut ihmeellistä hankaavaa liikettä masun yläosassa. RV tuolloin tasan 37, terve 49 cm 3820g poju syntyi kuudessa tunnissa.
No nyt menossa rv 37 ja on vähän epävarma olo että mitenkäs tää nyt ilmottelee tulostaan. Aiakasemmissa raskauksissa kohdunkaula ollu tässä vaiheessa kiinteä ja kiinni, mutta nyt onkin pehmeä ja auki sormelle, pituus 2 cm. :\|
Ja supisteluja tulee iltaisin ja öisin, välillä sellasia että niihin herää. aiemmissa raskauksissa ei ollu minkäänlaisia ennekoivia supistuksia. Eli kaikki vaikuttais hyvin erilaisilta :whistle:
 
äippä27


Puolet vesistä meni kotona klo22.05 , viikkoja kasassa 34+2 .Loput vesistä meni naistenklinikalla.poika syntyi seuraavana päivänä 12.05.
Supistukset loppu mutta vedet kun oli menny ni piti antaa supistuksia lisäävää lääkettä.Kaikki meni hyvin.. :)
 
Ekalla kerralla viikkoja 35. Epämukava paine mahassa ja sitten meni lapsivedet. Odoteltiin 1päivä ilman supistuksen supistusta ja kaksipäivää käynnisteltiin ja sitten synti poika, kiirreellisellä sektiolla.
Toisella kerralla samanlainen paine olo ja vk 37 lapsivedet, ei supistuksia. Odoteltiin päivä ja kaksipäivää käynnisteltiin jälleen. Kolmantena syntyi poika. Alateitse helposti.
Lapsi luku jää kahteen poikaan. :)
 
Ekalla kerralla viikkoja 35. Epämukava paine mahassa ja sitten meni lapsivedet. Odoteltiin 1päivä ilman supistuksen supistusta ja kaksipäivää käynnisteltiin ja sitten synti poika, kiirreellisellä sektiolla.
Toisella kerralla samanlainen paine olo ja vk 37 lapsivedet, ei supistuksia. Odoteltiin päivä ja kaksipäivää käynnisteltiin jälleen. Kolmantena syntyi poika. Alateitse helposti.
Lapsi luku jää kahteen poikaan. :)
 
rv 38+0 olin ajamassa autolla äitini luokse, kun lapsivettä alkoi tihkumaan, luulin ensin että pissin housuun...mutta sitten sitä alkoi tulla reippaammin ja kohta oli autonpenkki ihan märkä, noh, eiku piti kääntyä ja ajaa sairaalaan. soitin tietty äitille ja miehelle.mies tulikin kohta sairaalaan, 6h 40min ihana tyttö syntyi maailmaan :heart: ihana synnytys!
 
nirppis laiskana
Mulla käynnistyi...tai no käynnistyi ja käynnistyi, mutta tuli ns korkea vedenmeno, eli jossain ylhäällä tuli sikiökalvoihin reikä ja siitä vuosi lapsivettä. Sairaalaan näytille menin pitkäperjantaina, jäin tarkkailuun, lauantaina käynnistettiin aamupäivällä, koska omat supparit ei alkaneet ja poika syntyi sitten pääsiäissunnuntaina klo 3.02 :heart:
 
Vesi meni kolmelta yöllä ja supistukset alkoivat tuntia myöhemmin. Edellisenä päivänä tuntui lievää painon tunnetta lantiossa ja peräsuolessa, myös suoli toimi tavallista paremmin,mutta mitään supisteluita ei ennalta ollut. Tyttö syntyi viikoilla 39+4.
 

Yhteistyössä