Gallup tykkäätkö työstäsi?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Haluaisin ihan uteliaisuuttani tietää kuinka moni pitää työstään. Pohdin olenko liian sinisilmäinen maailmaa kohtaan kun ajattelen että työt eivät saisi liikaa ahdistaa. Olen miettinyt alan vaihtoa mutta pelottaa ettei se sitten ratkaisekaan mitään. Perheellisenä kun opiskelemaan lähteminenkin vaatii taloudellisesti paljon. Työkaverit on mukavia mut pomo pelottaa. Enkä myöskään pidä tästä bisnesmaailman karkeudesta ja kylmyydestä. Joka toinen päivä on ihan ok mennä töihin mut joka toinen päivä tyyliin ranteet auki. Tiedostan ettei aina voi olla kivaa lähteä töihin mutta ettei jatkuvasti mieti haluavansa pois...onko tää muka normaalia?
 
Tykkään työstäni, mutta en tällä hetkellä pysty antamaan 100% työpanosta. Työni on ollut monipuolista, niin ei ole edes aika käynyt pitkäksi.
 
vierailija
En erityisesti....

Joku päivä vielä lähden muihin hommiin, mutta tällä hetkellä taloudellinen tilanne ei vielä anna myöden vaihtaa työpaikkaa, kun menot ovat nyt isoimmillaan ja palkkani on tällä hetkellä reilusti isompi kuin mitä muualta saisin. Raha ei vaan jaksa motivoida ns. pitkällä tähtäimellä (kun ei kuitenkaan miljoonista puhuta)...
 

Yhteistyössä