Tarviisin nyt vinkkejä ja neuvoja! Olen lupautunut leipomaan ystäväni valmistujaisjuhliin täytekakun, joka on gluteeniton ja maidoton. Oma lapseni on se maidoton, joten sen kanssa olen jo oppinut elämään, mutta mietin tuota gluteenitonta, että tarviiko "tietää" jotain erikoista ennen kuin niistä jauhoista alkaa leipomaan? Tiedän kyllä nämä perusjutut leipomisesta ja muutenkin gluteenisttomasta, mutta haluasin nyt niitä kaytännön vinkkejä, miten kannattaa toimia! Niin ja jos sinulla on joku huippu hyvä ohje, jonka olet toimivaksi todennut, niin otan mielelläni vastaan! Mitä olette käyttäneet vastaavissa tilanteissa täytteenä?
Kiitän jo etukäteen, jos vaan joku viitsisi hieman auttaa
Kiitän jo etukäteen, jos vaan joku viitsisi hieman auttaa