gogreen hirssi - lisää puuroja ruokavalioon

mitenkä hyvin siedetty on hirssi? ostin vaihtelua saadaksemme (käy ohra ja kaura, mutta riisihiutaletta ei syö, vielä en tiedä riisin sopivuutta, muksu n.3v.) GoGreen hirssiä.

paketissa ei ainakaan lue, että sisältäisi jäämiä muista viljoista (ruis tökkii pahasti) tms. sellaiset tuotteet on meillä arveluttavia, jotka valmistetaan samalla tuotantolinjalla vaikka pähkinän kanssa.

 
gogreenin sivuilta en löytänyt sähköpostia, täytynee soitella "toimistoaikoina". ellei sitten luontaisesti gluteeniton pakkauksen merkintänä tarkoita sitä, ettei ole missään tekemisissä viljojen kanssa?

Hollen hirssipuuroa ei tainnut olla tuolla Prisman hyllyssä, tuon Gogreenin sieltä nappasin, joissain tattareissa luki, että sisältää jäämiä viljoista.

pitää selvittää gogreen ensin sitten jos ei käy niin koetan hollenia etsiä.
 
Alkuperäinen kirjoittaja maiskuttelija:
...ellei sitten luontaisesti gluteeniton pakkauksen merkintänä tarkoita sitä, ettei ole missään tekemisissä viljojen kanssa?...
Tuo tarkoittaa ettei sisällä vehnää, ohraa, ruista, kauraa.
Risenta hirssihiutaleet pitäisi olla puhtaita.

 
uskalsin kokeilla tuota gogreen hirssiä, kun ruista ilman on, (meillä siis vehnä myös käy ainakin jauhoissa/leivonnaisissa) mutta taisin laittaa liian vähän vettä, oli niin kuivaa ja kokkareista, ettei tuota oikein saanut sitä syömään..

hirssiin liittyen vielä, että kun allermiina verkkokaupassa näkyi olevan täysjyvähirssimuroja:
http://www.allermiina.fi/shop/product_details.php?p=670
niin, onkohan hirssi ihan murona käypää yhtä lailla kun puurossa kun muroja ei kypsennetä? saisi jotain valmista välipalaa....
 

Yhteistyössä