Gran Canaria Bahia Feliz

Kokemuksia ja hyviä vinkkejä kaipailisin kyseessä olevasta kohteesta.
Ollan nyt päädytty tohon kohteeseen ja kesällä ois tarkoitus lähteä kolmen lapsen kanssa ihan ensimmäiselle etelän reissulle....
Finnmatkojen kautta ollan lähdössä ja hotellina meillä on blue village monte feliz.oIsko joku ollut tässä hotellissa noi blue village kyläthän pitäis just olla lapsiystävällisiä???
Kaikki jutut ovat tervetulleita =)
 
Heippa, tulimme joulukuun 27pvä bahia felizistä, juuri tuosta hotellista =)
Upea loma oli, hotelli on ihan keskiverto hotelli, jännä että finnmatkoilla se luokitellaan neljän F:n luokkaan....minusta ihan normaali hotelli, ei mikään superhyper upea mutta ei mikään mörskäkään...finnmatkoilla taitaa olla reilumpi luokitus kuin esim. aurinkomatkoilla :D

Mukava juttu oli se että hotellissa oli minimarket, joten ei tavinnut käpötellä kauaksikaan limsaa ostamaan ;) Altailla ei pahemmin oltu kun oltiin kaikki päivät menossa muualla, niin ei keretty omalle altaalle ollenkaan, mutta ihan kiva lasten nurkkaus siinäkin näytti olevan =)

Vieressä on se hurjan iso hotelli, Orqidea jonka pihassa on parikin lasten leikkipaikkaa...ihan siisti ympäristö kaiken kaikkiaan ja isompi allas alue tuossa orqideassa, käsittääkseni monte felizin asiakkaat saavat käyttää myös tuon orqidean altaita ja tervetulotilaisuuskin oli sen hotellin puolella.

Itse bahia felizin alue on todella pieni, basaari vain ja muutama kauppa. Meillä oli auto vuokralla joten ajeltiin tosi paljon puerto ricossa ja mas palomasissa ym, mas palomasin tivoli on tosi kiva illanviettopaikka lapsille ja aikuisellikkin. Vesipuisto on myös mas palomasin alueella.
Kyselehän jos mieleen tulee jotain, on vielä tuoreessa muistissa loma niin voin kertoa jos osaan jotain :D

Se sioux city oli muuten hurjan kiva paikka, ne "sketsit" oli pääasiassa espanjan kielellä, mutta sillai selkeitä että tajusi koko ajan mistä on kyse, päivä sielläkin hurahti huomaamatta. Sitäpaitsi, minä, lähes 100% absolutisti voitin ison pullon vodkaa siellä yhdessä kilpailussa missä otettiin yleisöstä lavalle tyyppejä kisaamaan B) :D

Suosittelen cran ganariaa lämpimästi B)
 
Mites siellä noi taksi ja bussi yhteydet toimii tiedätkö, vaikka teillä olikin auto vuokrattuna me ei olla tota vuokrausta vielä edes mietitty ja voi olla hankalaa pienten lasten kanssa...
entäs tuliaiset tai yleensäkin shoppailu mahollisuudet?hintataso taitaa olla aika lähellä suomen tasoa?? kiitos jos viitsit vielä näihinkin kysymyksiin vastata B)
 
Heipati hei, meillä lapset myös suht pieniä, 1v8kk ja kolmevee ja 7v. Alkuviikko ajeltiin taksilla, se on kyllä edullista siellä, isompaan farmariin meni tuplat mukavasti konttiin. Busseista en osaa niin hyvin sanoa, siinä hotellin lähellä on pysäkki mistä bussit menee hyvin inglesiin ja palmasiin päin. Suosittelisin kuitenkin taksia ennemmin kuin bussia pienten kanssa =)
Miettikäähän vielä sitä autoakin, hotellista saa vuokrata auton ja turvaistuimet lapsille, ja sillä oli juuri pienten kanssa huippu helppo liikkua paikasta toiseen.

Hintataso on aikalailla tosiaan suomen hinnoissa, maanantaisin muistaakseni finnmatkat tekee päiväretken siihen lähelle Atlantico ostoskeskukseen, se on kyllä tosi iso paikka. Aika uudenkarhean oloinen iso rakennus ja yli 200 liikettä, siellä on ainakin hyvät shoppailumahdollisuudet. Inglesissä on myös ostoskeskuksia, Jumbo ainakin on yksi...onhan niissä ihan kivoja tuliaisia ja lapsille vaatteita esim. Faro 2 on yksi ostoskeskus mas palomasissa sen tivolin vieressä...me ei hirveästi olla viime matkoilta osteltu enää tavaraa, jotain vaatteita lähinnä lapsille ja ne hitsin rantalelut heti loman ekana päivänä ;)

Me käytiin autolla tuolla Atlanticossa ja sen lähellä oli sellainen krokotiilipuisto, aika pieni juttu mutta oli siellä apinoita ja krokotiilejä ja jotain muitakin ötököitä.
Mukavasti koko viikolle oli tekemistä kun koluttiin paikkoja. 2 vuotta sitten oltiin mas palomasissa ja nyt oli aika jännä käydä ihan samoissa paikoissa, kun osasi "muka vähän liikkua" ja paikat tavallaan tuttuja...

Minkäikäisiä muksuja teillä on reissuun lähdössä?

 
moikka!
meillä pojat on 1,4kk,3 ja 8 ett melkeen saman ikäisiä teijän lasten kanssa,meil on myös isovanhemmat lähdössä mukaan reissuun.On kyl tosi kiva lukea sun kokemuksia ja hyviä ehdotuksia matkaa varten.Me tosiaan ollaan niin vähän matkusteltu ett kaikki on vähän hakusessa vielä :) Mitä se autonvuokraus muuten maksoi?
 
Moi! Olimme Monte Feliz-hotellissa pari vuotta sitten ja Lanzarotella vuosi sitten. Hotelleissa oli iso ero vaikka samassa tähtiluokituksessa oltiinkin. Tuo Monte Feliz oli tosi hulppea verraten Lanzan hotelliin joka taas oli Aurinkomatkojen järkkäämä paikka. Anyway; Bahiassa oli rauhallinen tunnelma, sopii hyvin lasten kanssa matkusteluun, jotenkin semmoinen turvallisenkin oloinen fiilis oli.Me vuokrattiin hotellista auto ja ajeltiin ympäri saarta; ihan kätevä liikkumisen muoto. Myös polkupyöriä sai vuokrata hotellista, rantakatua myöden olisi ollutkin mukava fillaroida, me tyydyimme kävelyretkiin. Fillareihin sai kypäriä ja lasten istuimia. Ranta-alueet olivat kivikkoisia, mutta mun mielestä ihan kiva siellä ottaa aurinkoa, katsella rohkeita uimareita ja surffailijoita. Lasten mielestä oli kiva keräillä rannalla kivien joukosta simpukan kuoria, söpöjä pieniä suppilomaisia! Me muuten olimme kans ihan vihreitä turisteja tuolloin, mutta tosi selkeätä oli Bahiassa kaikki. Busseja me emme käyttäneet, takseja kylläkin. Taksit oli ihan luotettavan oloisia ja halpoja (paitsi ajavat hirmuista vauhtia!). Jos nyt pitäisi valita menisinkö Puerto del Carmeniin vai Bahiaan niin kallistuisin tuon Bahian puolelle vaikkei tuo Carmenikaan hassumpi paikka ollut. Hauskaa ja rentoa lomailua teille! Toi muuten on ihan huippua että isovanhemmat lähtee mukaan; meillä oli mummu mukana ja se kyl helpotti lasten vahtimista paljon!
 
Moi vaan, tahmatassu katselin muuten minäkin noita fillareita siinä hotellissa, siinä oli yksi tandem pyöräkin vuokralla, sillä olisi isännän kanssa kiva ollut päästellä pitkin ja poikin-olisin itse istunut muina munuina takana polkematta :D

Ap:lle vielä, auto olisi ehdottomasti kannattanut vuokrata suomesta jo valmiiksi, maksettiin siitä vuokraa nyt kuudelta päivältä 380? ja jos olisi suomesta jo varannut niin 170? viikko!!!
Harmitti vietävästi että ei otettu jo suomesta autoa suosiolla....mutta miettikää ihmeessä jos otatte vaikka kolmeksi päiväksi sen auton, siinä näkee ihan omaan tahtiin eri tavalla saarta.

Jos inglesin ja bahian alueella rannalla muuten tuulee kovasti niin kannattaa käydä puerto ricon puolella rantapäivää viettämässä. Siellä ranta on niin suojaisessa poukamassa että ei yleensä tuuleksi kovaa, ja sielläkin on yksi vesipuisto. Me mentiin yhden kerran taksilla tuo väli puerto rico->ingles ja ei sekään tullut maksamaan kamalan paljon.

Vielä lennoista sen verran, että meillä on kahdella isommalla lapsella ollut aina yliopiston apteekista saavat "tuubit" korvissa lentokoneessa, paine ei ota nousuissa ja laskuissa korviin. Keskimmäinen poika antoi jo vajaa kaksi vuotiaana olla tuubien korvissa mukavasti lennon aikana =)
 

Yhteistyössä