Hämeenlinnasta äitejä...

ihan hirveät hulinat on, millään malta olla paikoillaan, joka paikka pitäis tutkia ja vouhottaa =) ryömii jo aika vauhtia =) konttaus asentokin on löydetty mutta kädet ei malta irrota lattiasta. mitenkäs teikllä hulinoidaan? =)
 
meillä ei mennä kun taaksepäin ja pyöritään navan ympäri, mut kätevästi sillainki pääsee tutkii paikkoja :D kovasti konttausasennossa ollaan koko ajan, unissaankin! Ja varpaille nostaa itseään ja näyttää kun yrittäs istumaan päästä.
Jokos teil on hampaita ilmestynyt? Meil ei vielä, näyttäs kyl olevan vähän turvoksissa et joskos jossain vaiheessa tulis läpikin :)
 
Viimeksi muokattu:
Poika veti kerran ittensä istualleen ja siitä sitten kaatus kovalle lattialle, ei oo kokeillu uudelleen =) meille tuli kuukaus sitten kaks hammasta, oon kokoajan odottanu lisää ilmestyvän kun tota kuolaa tulee aivan älyttömästi! Tytöllä puhkes ekat hampaat vasta 10kk:n iässä, että hirmu eritahtiin ilmestyy lapsilla. Ollaanko teillä kokeiltu jo sormiruokaa? meillä poika syö hulluna kurkkua ja maissinaksuja =)
 
joo kuolaa tulee ihan sikana! :D
on joo kokeiltu ja maissinaksut on täälläki aika ykkösiä. Kun jaksais siivoilla niin vois enemmänki antaa noit kaikkii ;)
Nonii, johan se tuolla lattialla änkee itseään istumaan taas, toinen jalka vaan jäi jumiin :D reppana
onks teil hammashoitajalle jo aikaa? meil ois ens viikol käynti siellä.
 
noi naksut on inhottavia ku on niin tahmeita että kaikki vaatteet ja hiukset on ihan möhnässä syömisen jälkeen, sama noissa kuivatuissa mangoissa kannattaa kokeilla =D meil on 10kk iässä vasta hammashoitaja visiitti :O oottekos käyny uimassa? mein on monesti pitäny mennä Aulangolle mutta tullu aina joku este tai sit ei vaan kertakaikkiaan oo jaksanu. Ois ihan kiva nähdä mitä poika tykkää pulikoimisesta, ammeessa ainakin tykkää olla ja saunassa =)
 
jooh ne on, onneks ei oo viel hiuksiinsa asti pyyhkiny niitä :D aijaa, eipä oo tullut mieleen kokeilla mitään kuivattui juttuja :eek: eli jos kokeilis niitäkii...
aijaa meille sano et vaikka ei hampaita oiskaan niin käydään, et lähinnä vanhemmille sit neuvoo miten toimitaan kun niit tulee...
ei oo käyty, ja varsin tykkäis. Meilläki aina kauhee polskiminen ammeessa ja suihkussa tykkää kans olla. Saunassa on käyty muutaman kerran ja eipä tuo huutanu ainakaan :) ois kyl kiva käydä, pitäski ottaa miehen kans vaik puheeks et mentäs kaikki joskus :) tosin itellä on jääny raskauskilojaki niin en senkään puoleen
oo uimista paljoo miettiny ;)
käytteks te missään vauvakerhois tai jumpissa tms?
 
Juu ei ne siellä kurkkaa ku maholliset hampaat ja neuvoo ettei mehuja ja karkkeja saa antaa =D muista pestä hampaat jne =) jännä tuo mein poitsu kun joka kerta ku ollaan saunassa, taas eilettäin oltiin, ni hän päättää pissata, onneks oli taas isukin sylissä :) Koittanu ottaa selvää mikä on parempi käytäntö nois uimahalleis ja kylpylöis, käyttääkö nyt pelkkää uimavaippaa vai uima-asua, vai yhdistelmänä molempia..? Itelle jäi 10kg raskaudesta, eikä tunnu varisevan millään pois =( sama homma edellisestä raskaudesta kymppi jäi eikä lähteny, joten lisää en varmaan uskalla muksuja tehä =D
 
heh,meilläki mitä nyt pari kerta käyny saunassa, niin aina pissannu, ees vähän :D
Sitä oon miettinyt kans et miten siel toimii, pitäs mennä jonkun kans joka on jo käyny tai sit toisen ummikon kans niin voi yhdes ihmetellä siel ;)
on miulki se kymppi, kun kerkes nousta vähä jo ennen raskauttaki :S
Meillä Emppu nous itse istumaan perjantaina illasta :) sen jälkeen sitä onkin tehty urakalla. Kyllästy kun ei eteenpäin päässyt niin piti keksii jotain muuta :)
 
Oi hieno homma teillä, meillä ei poika vielä itestään mee istuun, mutta kun pistän sen istuksimaan niin kyllä se jo hetken pysyy siinä =) Onko ollu mitään flunssaa vielä Empulla? Meitin Elmolla oli tossa pari viikkoo sitten viikon kestävä räkätauti, ja taas aivastellaan hiukan =/ toiv. ei taas tuu pahemmaks. Tosin ei sillä onneks mitään kuumetta ollu, oli vaan nuhanen ja yski. ewok1986@hotmail.com voit laittaa kans postia jos ei täällä viitti kaikkee höpötellä, voi vaikka yrittää sopia nähdä joskus jossain kahveella tai jotaki =)
 

Yhteistyössä