Hätähousuiset Himotestaajat ja Piinailijat Vol.3

  • Viestiketjun aloittaja mymosa
  • Ensimmäinen viesti
leonia sattuu, masentuu, ja jollain tapaa turtuu pikkuisen jo täs yli 6v. yrittämiseen, sit taas kun täti ohi ilostuu: et hei uus ovis, uus mahdollisuus, uus usko. Toisten onnistuminenkin valaa jotai uskoa, että ehkä joskus..

Yritän ja nauttia oman miehen kanssa, siitä kun ei oo ne lapset viemässä huomion ja ajan, mutta ollaan oltu jo yli 11v. yhdessä kaksin...

Suklaa on kyl hyvää ;)
 
Viimeksi muokattu:
lähtötilanne n 4min kastamisesta
nyt rakkaat kanssatestaajat pyydän apuja.. pari viikkoa sitten kyselin mitättömästä viivasta. olen testaillut pari kertaa tässä välissä, ja aamusella n.1 tunnin lirusta pc puikkoon viivanpaikka/tosi haalea haamu. Ostin pregent stickejä ja pc liuskoja, pregent stickistä kysyn nyt kokemuksia koska samasta pissasta (n.1h rakossa) dipattu pc ja precegnt stick, pc tyhjä, korkeintaa viivanpaikka (en tiedä kastuiko kunnolla koska kuivui n.10-15 minuutissa..) mutta tuo pregent stick selvä viiva! Tuossa kuvassa oli ollut sen 3min lillumassa siinä astiassaan ja heti perään napattu kuva. Jotain näkyy.. ja sit alkoikin vahvistumaan. Mun mielestä on kyllä väriäkin, lisään kohta kuvasaastetta. Kuvat otettu n.15min kohdalla mutta viiva ollut tosiaan kokoajan ja vahvistunut.. saa nähdä jääkö kuivuessaan. Mitä tässä nyt uskois, kun kierukkakin löytyy..
 
annikaeveliina milloin sulla on ollut menkat/mikä kp menossa? Testiähän ei ole tarkoitus pitää kolmea minuuttia pissassa vaan ainakin testeissä mitä olen käyttänyt (cb, pg, one step, rfsu) aika on ollut tyyliin 10-30 sekuntia.. :/ Kyllä tuossa jotain haaleaa näkyy, mutta en tiedä voiko liian kauan pissassa pitäminen antaa väärän tuloksen?
 
Varmasti testailen jo ennenkin sitä, mutta tuo viiva on oikeesti punainen. Jos on viivanpaikka niin lähtee todella vihainen reklamaatio kyseiseen firmaan.. nyt jo kuiva ja ihan selvä viiva on, värillä. Ei tartte tihrustaa.. huoh. Kokemuksia kaipaisin jos jollakin tosta testistä on. luulin päässeni tästä testirumbasta kun erosin ja 3v yrittäminen lopetettiin. ei kierukan kanssa pitäs ees joutua tämmösiä miettimään..
 
  • Tykkää
Reactions: Naamiolammas
Ai okei en olekkaan aikaisemmin sellaisii testeihin törmännyt, liian vähän näköjään tullut testailtua ;)

Suosittelen ostamaan clearbluen digitestin jossa lukee raskaana+viikot tai ei raskaana. Maksaa aika paljon (15€), mutta ainakin saat varmuuden, se nimittäin on tosi luotettava testi! :)

Ainiin ja jos muuten jo aikaisemmin (viikko-pari) sitten sait testiin jotain niin kyllä viivan olisi kuulunut jo vahvistua paljonkin!
 
Viimeksi muokattu:
Oisko teillä nyt rakkaat leidit jotain vippaskonsteja tai jotain magic rohtoja joita kannattaisi alkaa syömään/juomaan jotta voisi ehkä raskautua "helpommin"? Greippimehu mulla vei limat kokonaan pois 0_o mutta näin niinkun muuten, olisiko jotain luontaistuotteita jne? Foolit multa jo löytyy :)
 
empuska

Tässä sulle iltalukemista ;) :


Keinot naiselle:


1. Greippimehu/greipit
Greipit, greippimehu ja greipinsiemenjauhe lisäävät limakalvon paksuutta ja täten edesauttavat alkion kiinnittymistä ts. luovat optimaalisen alustan alkiolle kiinnittyä.
2. Vehnänalkioöljy
Vehnänalkioöljy sisältää E-vitamiinia sekä linoli- ja linoleenihappoja. E-vitamiini toimii antioksidanttina ja sitä pidetään hedelmällisyys- ja nuorekkuusvitamiinina.
3. Jättihelokkiöljy
Kapselit sisältävät GLA:n ja linolihapon ohella myös E-vitamiinia, solujamme suojaavaa antioksidanttia. Tasapainottaa kuukautisia edeltäviä päiviä.
4. Multikvinna
Päivittäinen tarve vitamiineja mineraaleja, extra kalsium, foolihappo, rauta, e-vitamiini, lykopeeni ja jättihelokkiöljy (=evening primrose oil?)
5. Kalaöljy/ Eye Q
Sisältää mm. omega-3-rasvahappoja, EPAa ja DHA:ta
6. E-EPA
EPA on kalaöljyn omega-3-rasvahappo jonka lyhenne EPA tulee sen englanninkielisestä nimestä eicosapentaenoic acid, suomeksi eikosapentaeenihappo.
7. Siveydenpuu-uute/Menstruasan
Siveydenpuun hedelmäuutteen vaikutusmekanismia ei tunneta, mutta kasvista on eristetty muun muassa rakenteellisesti sukupuolihormoneja muistuttavia ainesosia. Todistettavasti saa aikaa kierron tasaantumista!
8. Sinkki
9. Sinkki-seleeni
10. Magnesium
11. Gelee Royal -kapselit eli kuningatarmehiläisen ruokamehu
Nuorten työmehiläisten valmistamaa kuningatarmehiläisen ruokkimiseeen tarkoitettua ainetta, jota ei anneta muille mehiläisille. Gelee royal sisältää A-, B-, C- ja E-vitamiineja sekä entsyymejä, 18 erilaista aminohappoa, ergostrolia ja erilaisia hormoneja, kuten sukurauhasten toimintaa aktivoivaa gonadotrooppista hormonia sekä androgeenejä ja estrogeenejä. Vaikuttaa elimistösssä monin tavoin, mm. aktivoi elimistön omaa hormonituotantoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, kohottaa yleiskuntoa ja parantaa elimistön suorituskykyä.
12. Multivita2+/ Multitabs Special 2+/ multivitamiinit
13. Berocca/ Bevitabs/ Foli-B strong/B-vitamiini
14. Femicaps
helokkiöljy, siveydenpuu-uute, käsimyskukkauute
15. Harmonella
Suositellaan varsinkin naisille, joilla on hormonaalista epätasapainoa, kuukautis- tai PMS-ongelmia tai vaihdevuosia edeltäviä vaivoja. Elvyttää ja harmonisoi naisen hormonaalista toimintaa sekä lievittävät kuukautiskipuja
16. Melbrosia
Kukkaissiitepölyä, pergaa ja Gelee Royalea. Tasapainottaa hormonitoimintaa, vahvistaa luustoa, kohottaa mielialaa, parantaa keskittymiskykyä, piristää, lisää suorituskykyä.
17. Vitamore Total
sisältää ainutlaatuista THB (Total Hormone Balance) complexia, joka sisältää kaikki tärkeimmät rohdokset ja ravintolisät, joilla on todettu positiivinen aikutus naisen hormonitoimintaan: kiinansitruunaköynnös, damiana, muira puama, tribulus, tähkäkiminki, arginiini, sinkki, e-vitamiini, kiinalainen angelica, siveydenpuu, villijamssi, lakritsi
18. Foolihappo
Foolihappo (M-vitamiini) on vesiliukoinen vitamiini joka lasketaan kuuluvaksi B-vitamiinikompleksiin. Foolihapon muuttamiseksi elimistössä toimivaan muotoon tarvitaan B12-vitamiinia. Foolihappoa saa kasviksista, hedelmistä ja marjoista sekä täysviljatuotteista. Sisältyy mm. Multi-tabsiin ja Multi-vitaan. Saa myös Kevyt Olo Plus kivennäisvedestä.
19. Maitohappobakteerit
20. Vadelmatee/Poimulehtitee
Apteekin vadelmateetä kp1:stä ovikseen, apteekin poimulehtiteetä luteaalivaihe
21. Kalkki
22. Vihreä tee
23. Punaviini, lasi päivässä tai muuten riittävästi
24. Suklaa, päivittäin
25. Kuoritut auringonkukan ja kurpitsan siemenet
Käytetään luonnonmukaisessa hoidossa kun hoidetaan lapsettomuutta
26. Absolutismi, alkoholin välttäminen
27. Suklaalakko
28. Mivitotal
29. Clomit
30. Terot
31. Kaukoparannus
32. Rukous/esirukous
33. Vyöhyketerapia
34. Homeopatia
35. Shiatsu
36. Energiahoito oviksen aikaan ja kiinnittymisen tienoilla
37. Hiivadieetti (ei sokeria, maitoa, vaaleaa leipää, sianlihaa)
38. Penikoittaminen
39. Ovistikut
40. FF/lämpöjen mittaaminen
41. Miniasperiini/asperiini
42. Jalat/peppu ylös -tekniikka!
43. Mooncup
Mooncup eli kuukautiskerääjä on pieni kuminen kuppi, joka asetetaan kuukautisten aikana emättimeen. Sitä voidaan käyttää myös seksin jälkeen, jotta siittiöt eivät pääse valumaan ulos.
44. Ei orgasmeja luteaalivaiheessa!
45. Läppärin lämpöä alamasulle
46. Ei saunomista ennen ovista
47. Kunnon yöunet/stressittömyys
48. Säännöllinen liikunta
49. Painon pudotus
50. Avannossa käynti
51. Siteiden tai liian pienten housujen ostaminen, ajan varaaminen lapsettomuustutkimuksiin
Tämän ryhmän keinot ovat kaikki jotain sellaista, joka käyvät tarpeettomaksi plussan tultua!
52. Kuukausiklubiin liittyminen
53. Tupakoinnin vähentäminen/lopettaminen
54. Ovulaatiota edeltävien limojen tutkiminen
55. Kohdunnapukan tutkiminen
56. Urean pH:n tutkiminen
57. Raskausviikkojen laskeminen kierron alusta kiertopäivien sijaan
58. Menolistica-kapselit
Menolistica auttaa hormonitoiminnan vaihteluihin. Sen sisältämät hyödylliset, luonnolliset rasvahapot ja diosgeniini (kasviprogesteroni) auttavat elimistöä tuottamaan itse tarvitsemansa hormonit.


Keinot miehelle:

1. Vehnänalkioöljy
2. Helokkiöljy/jättihelokkiöljy
3. Sinkki
4. Foolihappo
5. B-vitamiini/ Foli-B strong
6. Magnesium
7. Seleeni
8. Multivita
9. Lykopeeni + c
Lykopeeni on tomaatin ja vesimeloonin punainen väriaine ja tutkijoiden mukaan auttaa hedelmättömyydestä kärsiviä miehiä. Normaalisti kivekset sisältävät runsaasti lykopeenia, mutta hedelmättömien miesten kivesten lykopeenipitoisuus on tavallista pienempi, sanovat tutkijat. Suun kautta nautittu lykopeeni näyttää auttavan miesten hedelmättömyydessä, mutta tarkempi vaikutusmekanismi on vielä avoin.
10. Hautomisen lopettaminen
Penkinlämmittimen/läppärin käyttökielto/saunan välttäminen tai ainakin laudeliina, tiukkojen housujen välttäminen
11. Lämmintä alaosastoon ulkoillessa
12. Stressin välttäminen/ kunnon yöunet
13. Punaviini, lasi päivässä
14. Tupakoinnin vähentäminen/lopettaminen


Yhteiset keinot:

1. Kahdesti päivässä
2. Kerran päivässä
3. Joka toinen päivä
4. Koko yrityksen unohtaminen
Tämä keino on niille, jotka jostain syystä päättävät unohtaa yrityksen tai lykätä haaveita myöhempään ajankohtaan. Ei siis niille, jotka päättävät yrittää unohtaa kuumeilun, jotta tulisivat raskaaksi.
5. Ei tärppiajankohdan miettimistä/ei "pakko"seksiä
 
  • Tykkää
Reactions: oudsi
Leonella, mulla ei ole enää edes muistikuvaa monesko yk menossa. Kierto oli piiiiitkään ihan mitä sattuu, varsin pitkiä. Joten lopetin jo laskemisenkin! -.- mutta ihan tosissaan, ollaan yritetty vauvaa alulle jo 1,5 vuotta. Onhan se pitkä aika täällä roikkua ;)
 
Positiivista tässä on se, että mulla on ollut jo kaksi vai kolme normaalimittaista kiertoa! Oviskin on paaaaaaljon helpompi yrittää paikantaa näin testittömästi. Ja positiivista on myös se että miehen siittiöt on keskiluokkaista parempaa kuin yleensä! :D yli 70% liikkuvia kavereita, normaalisti n. 40%. Ja munkaan verikokeissa yms sellaisissa on kaikki kunnossa. Tää vaan on nyt jotain sekundääristä lapsettomuutta :D ja vielä positiivisuutta, lähete on eteen päin ja menen jo tän kuun lopulla naisten polille!! Kerrassaan positiivisuutta kaikki :D

Muoks. Ainut negatiivinen on kuukaudesta toiseen raskaustesti, hih.
 
  • Tykkää
Reactions: Geesa
Apua on niin paljon tekstiä !
Mutta siis. Tohon keinoihin.
Mä siis olen tuomittu ajat sitten siihe että munasarjat on hiipuneet. Ultrassa rakkuloita on ollu yks kaks tai nolla. Vasen ollut ihan inaktiivi. Nyt sitten synnytys jälkeen aloitin macan, omegan ja q10 sekä helokit joissa e.vitamiinia. ja kun kierto palasi niin ennen ovista se greippi. Pari kk ehdin popsia säntillisesti noita. Ultrassa lääkäri ei uskonu näkemänsä koska munasarjoissa oli muniksia ja limis paksu ja verekäs. Verenkierto erinomainen. Että en tiedä, moni asia voi toki vaikuttaa. Lasten kanssa elämärytmi on säännöllinen, alko tällähetkellä lähes nolla kun imetän. Mutta uskon että noilla napeilla oli asiaan vaikutus koska ikinä ennen esim ovisoireet ei oo olleet näin selvät ja kierto jotenkin looginen. Olkoonkin että lueaali oli ekassa kierrossa muutaman päivän mittainen. Mut se johtunee vain surkeasta munasolusta tai imetyksestä. Ystävä Suositelti tota macaa koska hän raskautui kans synnytyksen jälkeen ennenku menkat edes alkoi kunnolla vaikka aina ollut hankaluuksia.
 
  • Tykkää
Reactions: Naamiolammas
Jännää, leonia, sunflower, empuska ja kaikki te jotka olette pitkään yrittäneet. Olen ajatellut paljon teidän kaltaisianne naisia ja pareja, minulla kaveripiirissänikin kaksi pariskuntaa, jotka eivät ole saaneet lasta. Tuntuu todella raskaalta teidän puolestanne ja julmalta se, että maailma on niin epäreilu toisia kohtaan. Voin vain kuvitella kuinka paljon sattuu kerta toisensa jälkeen pettyä. :'( Enhän voi mennä takuuseen omastakaan puolesta, sillä en tiedä eteneekö tämä raskaus onnellisesti loppuun tai tulenko koskaan saamaan elävää lasta, aika näyttää. Mutta haluan suoda teille lämpimiä ajatuksia ja kovasti tärppionnea! :heart:

ON alkoi jännittää ensimmäinen nauvolakäynti. Te joilla lapsia jo on, avaisitteko vähän mitä ensikäynnillä tapahtuu? Ja sitten haluan vielä valittaa, että tämä olo on ihan kamala! Yököttää vähän väliä ja muutenkin fiilikset kuin krapulaisella. : /
 
  • Tykkää
Reactions: Lukka
HUH HUH miten paljon tekstiä!! Yritin väsyneillä silmillä lukea kaikki läpi.. Onnea uudet joulukuiset <3 onnea viivanvahvistumisille <3 ja onnea uuteen yritykseen lähteville <3 näin yleisesti kaikille <3

Tänää en itse testannu, suunnitelmissa huomenna liuska ja pe digi... Olen vähän jotenki sekasi... Toisaalta en jaksa/voi uskoa että tässä kävisi hyvin, toisaalta vertaan edelliseen ja nyt ei ole vuotoa (vaikka joka kerta vessaan meno ja pyyhkiminen jännittää) vaikka jotenki "kostea" olo onkin... Katson mitä tulevat testit näyttää ja jos vielä plussalla ni ens viikolla varaan varhaisen... Ei juuri mitään oireita...
 

Yhteistyössä