Hätähousuiset Himotestaajat ja Piinailijat Vol.3

  • Viestiketjun aloittaja mymosa
  • Ensimmäinen viesti
IMN näin mieki nuissa aiemmissa kuvissa viivantynkää! Tuleppa laittammaan tämän aamun kuvat :)

Plussasiko täällä joku viikonloppuna, jos niin onnea!! Mie vilikasin vain läpi nuo sata sivua mitä viikonlopun aikana tullu :D Tämä on ainaki vilikas ketju :D

Omasta navasta; viies päivä peräkkäin ovistestissä väriä :D

Joku kyseli hyviä halapistestejä, Wondfot on hyviä, ne on ulukosesti ihan presiis samannäkösiä ko pc:t ja neki on 25-herkkysiä. Halpatestillä on niitä.
 
zuhinalla jo aika hyvännäköinen ovistesti, vois olla jo muutaman päivän sisään plussa ;)

Tässä tämän aamuinen testi, hienosti vahvistunut eilisestä <3

image

(Plussatuulia muillekin että saadaan tammikuisiin porukkaa ;) )
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Cisu
Tänään olis vissiin täällä dpo 7. Tähän asti lämmöt ollu koholla, mut nyt aamulla oli tippunut 35,7 ja 35,6. Nyt ollut siis 36,2-36,7 välillä viikon verran. Voisko merkata kiinnittymistä?! En vielä oo käynyt ostamassa testejä, mut tuskin mulla vielä näkyiskään muuta kun negaa.
 
IMN: kyllä on komeat :LOL:

MissB: hyvin on vahvistunut!

Theran: uskoakseni myös valkkari voi toimia, eikös se idea ollut rentoutuminen ja verenkierron lisääminen kohdussa.

).( dpo3 ja odottelua. Ei oireita. Nyt kun voisi hypätä suoraan ensi viikonloppuun, jolloin pääsee testailemaan :whistle:

Plussaista alkanutta viikkoa :wave:
 
MissB Hyvin on vahvistunut. :)

IMN Samaa kysyisin että onko varma että liuskassa ei oo väriä? Aika tummahko kohta.

Mamma2012 Kokeilin nyt sitten lasillista valkoviiniä. Saa nähdä toimiiko. Ainakaan ovista ei jouduttanut. :p

).( Mulla yleensä ovista on näyttänyt 16-22kp ja tänään kp 14 eikä nyt ainakaan näytä siltä että olis vielä. Enkä kyllä odottanutkaan että vielä näyttäisi.
kp14
 
  • Tykkää
Reactions: mamma2012
IMN
:LOL: Ihana ku mun pissatikkuja analysoijjaan kymmenellä eri laitteella :D :heart:

Siis joo tuo liuska on raskauskeijulta tilattuja promester one steppejä, herkkyys 10mlU (sama kuin eiliset). Eli luotto noihin ei oo kovin korkialla, mutta näyttää kyllä munkin silimään enemmän viivalta ku viivan paikalta. Tosin jotenki harmaalta?
Tuo puikko taas on raskauskeijun 25mlU puikkoja, eli voishan olla ettei hcg:tä ois vielä tarpeeksi että reagoisi. Tuo viiva muistuttaa livenä vähän semmosta haalistunutta raskausarpea, tiiättekö? :LOL: Semmone hopeinen, valoa vasten menis heijastimesta.
Noihin puikkoihin en oo ennen saanu minkään näköstä viivanpaikkaa, MUTTA; en usko ennen ku nään lappapuuron värisen viivan :D

Nää oireet on kyllä semmosia etten voi ees kuvitella kuvittelevani näitä.. Se eilinen mahakipu oli jotaki aivan järkyttävvää ja kesti pitkälle yöhön. Mullahan ei ikinä mitään kummempia menkka- tai oviskipuja oo ollu, joten jokainen tuntemus on ns. ylimäärästä. Paitsi että eihän sitä tiiä miten parin vuoden pillereitten syönti on niihin vaikuttanu. Nännit kans aristaa, mutta ei, en oo liian toiveikas. Kiellän iteltäni semmosen :D
 
Viimeksi muokattu:
Noniin, nyt tulin minäkin kirjoittamaan tänne.

Eli lyhyesti sanottuna: sain esikoiseni vuoden 2014 elokuussa. Syön minipillereitä ja imetän, eikä multa tule minkäänlaista vuotoa. Pillerit aloitin aika pian synnytyksen jälkeen. Muutaman kerran on käynyt niin, että yksi pilleri on unohtunut ottaa, kumia olemme käyttäneet sitten jonkin aikaa, mutta ihan viikkoa ei olla jaksettu (niinkuin suosituksissa sanotaan). Nyt on pari viikkoa jo alavatsaa juilinut, ja yhtenä yönä en voinut nukkua mahallani, tunsin painetta alavatsassa.

Seuraavana aamuna tein testin, ja sain ns. roskishaamun. Samana iltana tein toisen, siihenkin tuli roskishaamu, väristä en osaa sanoa kummankaan kohdalla.

Siitä sitten päivän-parin päästä tein Clear Bluen digin, se oli nega (hölmö minä, kun niin aikasin testasin digillä). Sitten seuraavana tai sitä seuraavana päivänä tein apteekin oman, ja sain tämmöisen himmeääkin himmeämmän roskishaamun.
Siinä näkyy jo vaaleanpunaista.

Viime torstaina (päivä-pari apteekin oman jälkeen) tein sitten taas PregCheckin liuskatestin, ja sain tällaisen haamun jo testiajan sisään:

Sitten perjantaina (eli päivän päästä edellisestä testistä) sorruin ottamaan päiväpissasta uuden testin. Siitä tuli ehkä samanlainen haamu (testiajan sisään) kuin edellisenäkin päivänä:

Sitten toinen vähän muokattu kuva, jos kaikille ei näy nuo haamut:

Nyt mua on huolettanut, että kun nuo haamut ei vahvistu. Perjantain jälkeen en ole testaillut. Raskausoireita on paljon: alaselän ja -vatsan särkyä, painon tunnetta alavatsalla, turvotusta, koko ajan pissattaa ja pissa haisee oudolle, oksettaa..Ja sitten on se Tieto siitä, että on raskaana. Ihan samanlainen olo, kuin edellisessäkin raskaudessa.

Aion testata seuraavaksi vasta tämänviikon torstaina. :) Jännittää, ei oltu kakkosta tähän kohtaan suunniteltu, mutta nyt ajatus alkaa tuntuakin aika ihanalta. :)

Ainiin muoks. Minipillerit lopetin torstaina, nyt yli 3,5 vrk jo viimeisen pillerin ottamisesta..

Muoks. muoks: Esikoisesta mun plussa oli kans haamulainen. :)
 
Viimeksi muokattu:
IMN ainakin liuskatestissä nään jotain. :) Näetkö ite siinä väriä? Mullaki siis nyt ekat testit oli semmosia et en ollu varma oliko väriä vai ei, mut siitä ne sitte muuttui värillisiksi haamuiksi. Tossa sun vikassa kuvassa nään ainakin valkoisen viivanpaikan. Mut se taiskin olla vähemmän herkkä kuin nuo sun liuskatestit?

Muoks. Tossa kuivuneessa näkyy harmaa viiva. Nyt pitää vaan odottaa! :D Tiedän, tuskallista!
 
Viimeksi muokattu:


Tässä kaikki tähän mennessä tehdyt testit, ylimpänä pc:t, keskellä one stepit ja alimpana ebayt. Aikamoinen ero... tänään tein vaan one stepin, ja näyttää aikalailla samaa kuin eilen. Vähän kyllä pelottaa, mutta taidan huomenna tehdä taas pc:n ja odottelen ebaysta tilattuja clearbluen digejä lippuviikosta saapuviksi.
 
candyqueen hankala sanoa jos oo ihan varmaa milloin hedelmöittyminen olis tapahtunut. Onhan noi kieltämättä hyvin haaleita joten ainakaan kovin kauan ei hedelm.voi olla? Eikai se auta kuin seurata vahveneeko.

IMN. .mielenkiintoista. pitkää pinnaa vaatii :D

Murmelimamma. Ompa eroa todella. Toivottavasti nyt viivat lähtee kovasti vahvenemaan :)!

Kiva kun päivät meinaa mennä.teidän tikkuja "käännellessä". Mukulat meinaa jäädä hoitamatta :D
 

Yhteistyössä