Hätähousut himotestaajat ja haamuviivoja

Sunflower11
:wave:Vinks!!!

Kun tilaatte R-keijulta Pregcheckin testejä, voitte kirjoittaa sinne lisätietoja kohtaan, että: Pregcheckin R&O-pakkauslaatikon saa litistää - silloin paketti mahtuu postilaatikkoon, eikä tarvitse postista kipaista hakemaan.=)
Miul ainakin viime viikolla ku tilasin 3 kertaa paketin raskaustestiliuskoja :whistle: tuli automaattisesti litistettynä, samoin aiemmin tilatut ovistestit :D LIekö "oppineet" :D
 
Sunflower11 - juu, mie tilailin reilu pari viikkoa sitten ja pyysin kaunihisti "litistämään" laatikot:)..olisko näin käynynnä, että sitten jatkossa postitellessa automaattisesti litistävät?
..tiedä häntä mutta hyvä niin kumminhin.=)

Mie kyllä annoin heille ison korin Ruusujahin..erittäin nopea palvelu(toimitus 1vrk) miulle ollut AINA!=)
 
Viimeksi muokattu:
Miks vessahätä ei voi iskeä silloin ku sitä toivoo? Silloin kyllä tulee ku sitä ei kaipais :D Pelottaa samal ja mietin minkä testin teen jne. Apteekin oma vai pc ? Koska en haluis näillä dpo:illa tuhlata molempia...
 






Tässä kaikki kuvat mitä otin testeistä, kun pitihän mun dipata yks apteekin omakin :D

maimai83 dpo10 on tänään :) Ja oih ei miun takia tarttee kyyneleitä päästää :) :heart: Mut olen kyl otettu. Ja tätä plussaa/haamua tuli hetken odotettua, mut ei siis mitenkään kauaa kuitenkaan. En vaan voinut uskoa, että näin ihanasti kävisi.
 
Viimeksi muokattu:
nyt on apteekki ja marketti tyhjennetty. on apteekin omaa, cb digiä, cb plussa testiä, pc liuskaa ja puikkoa :LOL:

tässä päiväpissasta tuo cb plussa ja sitte pc liuskat eiliseltä, tänä aamulta ja sitten päiväpissasta tänään. me lähetään aamulla reissuun ja ei ehdi sitten dippailla. :p ...juu seli seli. :D





aika hyvä viiva päivpissasta pc liuskaankin. aamuinen ei eiliseen niin paljoa tummentunut kuivatessaan, mut oli selvästi jo parempi väriltään kuin eilen.
 
Päiväpissan tulos: Puhelimella näkyy kuvatessa viiva ja livenä mut ku koneelle siirtää niin tulos ihan eri...
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Onnea uusille plussille!! :flower:
Tässä testiajan lopussa,muut keskivaiheilla:
[/URL][/IMG]
Saapa nähä kun ei ton tummempi että alkaako menkat kuitenki huomenna :|
 
Viimeksi muokattu:
Nimendi Oi, nuo kolme uutta kuvaa. Näen niissä kaikissa viivaa :) ihanaa!

Leo voi tulee ihan tammikuu mieleen, kun näkee tuon sun clear bluen testin :) Itellä näytti silloin vähän tummempaa mut se ei enää tummentunut. Oon niin ilonen sun puolesta täällä :) Ja toivottavasti teen apoteekissa ei muita testaajia käy, kun soot jo kaiken ostanu ;)

Trisbu Jospa se ei vaan vielä näy... Ootellaan, jos vaikka ne menkat ei alakkaan ja koht näkyy sullakin jotain viivoja!

Piiulle toivdita, että vahvistuu se viiva. Itse en nyt nähnyt mitään. Mutta niin kuin moni jo sanonut, että aina ei kameraan saa sitä oikeaa tulosta. Sen totesin kans silloin tammikuussa kun sainplussan haaleena ja koitin miehelle lähettää, kun oli töissä niin ei siitä mitään tullut :( Uusia testejä odotellessa :)
 
*mur-mur*Ihan valmistauduttu täällä ollaan menkkoihin =) Tää on marketin rfsu-puikkotesti,pitäs näyttää 6-15päivää hedelmöityksestä plussan..Mutta rfsu..ei itellä nosta toiveita vaikka väriä näänki testissä ;)
 

Yhteistyössä