Hätähousut himotestaajat ja haamuviivoja

Laitanpa vielä paremmassa valossa otettua kuvaa,väri pysyy kännykkään asti KUNNOLLA/EROTTTUVASTI näkyvillä mutta viim aijaa:lle siirretäessä kuva muuttuu =/


[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Sintu74
Säästin ton aamuisen cb-testin jossa olin näkevinäni mukamas jotain... Nythän siitä on jo hirmusti aikaa.... Kuinka usein näyttöajan ulkopuolella teille on siihen muodostunut selkeempi viiva? Siis enää sen 10min jälkeenhän sitä ei sais ees tulkita, mutta ku nyt tuli se tosta pöydältä otettuu niin mielestäni se aamuinen kuviteltu viiva on vähän tummentunut. Mutta eihän siihen pidä uskoa. Ajattelinpa vain laittaa tänne. Kuvaa en siitä kyllä saa, kokeilin kännyllä mutta jää niin huonoksi ettei kannata laittaa ees tulkittavaks.
 
Omaa napaa Aamulla tein One Step testin, siihen ilmestyi toinen viiva (en tiedä, onko väriä -- unohdin koko testin ekan 10min. jälkeen).. Nyt tein uuden, ja perskules sielläkin selvähkö viiva. Väristä en tiedä. Tuleeko noihin viivan paikka?? :confused:

Mun menkat tosiaan kesti sen kaksi päivää.. Oli jotenkin vaisut menkat..
 
piuu - NYT näen noissa viimeiks laittamissasi, kahdessa ekassa kuvassa(ja nimen omaan suurentamati)haaleat viivaset(ehkä punertaahin?) - vahvistumisia!!!:wave::heart:

Ps. Kopsasin kuvat kansiooni..haaleaa, vaal.pun näkyy:rolleyes:
 
Viimeksi muokattu:
On sitten tainnu olla myöhäinen ovis..Toivottavasti nyt ei vuoto ala,ettei nyt niin myöhäinen ois ollut.. Näin sitä sitte saa haamuja vaikka ei yrittämällä yritä tässä kierrossa :D
Eikös se ole aika yleistäkin nuo "valemenkat" alkuraskaudessa loppujen lopuksi? Toivotaan parasta MiiJane =)
 
Viimeksi muokattu:
Kirjoittelinhin tuolla aiemmin..
Toisilla naisilla esim. virtsan koostumus on sellaista, että helpommin tulee ne viivanpaikat näkyviin.

ja..
Haamuviiva?

Joihinkin testeihin sanotaan tulevan ns. haamu, jolla tarkoitetaan "näkymätöntä" viivaa tai viivaa joka on vähän vaaleampi kuin testin tuloksen lukemisalue. Tällä tarkoitetaan että missä testiviivan pitäisi olla, onkin "valkoinen" viiva tai "viivan paikka". Tämä haamu saattaa näkyä, kun testiä katsotaan oikein tarkkaan kirkkaassa valaistuksessa.

Havaittu "viivan paikka" on erisävyinen, koska testissä viivan kohdalla on eri reagoivaa ainetta kuin muualla testialueella. Erittäin tarkkaan katsottuna tämän kohdan voi erottaa testiltä hieman erisävyisen valkoisena "viivanpaikkana" tai "haamuna", sitä ei tule pitää positiivisena tuloksena ellei viiva värjäänny kontrolli-indikaattorin sävyiseksi. Positiivisesta tuloksesta ei voi erehtyä silloin kun sen saa, joten testiä ei ole syytä katsoa liian tarkasti.
Jos tuloksesi on "haamu", kannattaa testi tehdä uudelleen kahden päivän päästä. Tämä ongelma tulee esille enemmän erittäin herkkien raskaustestien kanssa.



..ja näinhän me himotestaajat, hätähousut juurikin tehdään..;)


MiiJane..entäpä jos pyytäisit lähetteen sinne HCG määritykseen lääkäriltäsi?..:)
..itse dippasin koe mielessä pari One Stepin 25mIU/ml R-testiä..ja jos taaaarkasti osaa kattoa - siinähin viivanpaikka.

En siis katto niitä dipattuani, niiiiin kovin tarkasti.:D
 
Viimeksi muokattu:
Miijane: sofi ole Sten :)laugh:) (hitto mitkä väsy naurut taas saa näistä puhelimella kirjoitetuista teksteistä :LOL:) tarkoitin siis sofi one step testiin sain noita viivan paikkoja näkyviin edellisen aikana. Tuossa kasetti testissä luulen näkyvän viivanpaikan kun näyttää niin kapealta. Toivottavasti pääsisit hcg määritykseen. Olihan sulla niitä viivoja aiemminkin jo.

Mä muuten huomaan nyt kun sai sen värillinen viivan, et ne viivanpaikan on ihan erin näköisiä. Jotenkin kaposia ja niinku olis hiukan "syvällä". Ei kuitenkaan mitään kunnon kuoppaa. En tiiä osaanko selittää nyt järkevästi...

Muokattu: sori pienet kirjoitus häröt :p
 
Viimeksi muokattu:
Leo --- varmaan onkin erilainen, mutta kun on hätäinen himotestailija. :D

En tiedä, mikä on, mutta nyt illalla on alkanut aika kovat kivut vasemmassa munasarjassa. Äsken olin kaksinkerroin sohvan nurkassa. Aluksi tuli vaan pikku tuikkaisuja silloin tällöin, nyt sattuu koko ajan..

Kuin tosi kipeitä oviskipuja, mutta silti erilaisia. Vaikea selittää.
 
Viimeksi muokattu:
Huomenta naiset! Täällä ei mitään suuria olon muutoksia, testi polttelis kovasti, mut onneks on tässä nyt puuhaa (aamukaffia nauttien) ja sitten kutsuukin jo bussi ja sitä ennen pitäis jotain itsellekin tehä. Menkoilla pari päivää aikaa ennen kuin mahdollista testiä pääsee tekemään. Rinnat tuntuu vaan siltä, kuin niisä ois jotkut sisäiset mustelmat :/ Outo tunne, ei ennen ole ollut. Mutta erilaisia kiertoja nini erilaisii tuntemuksii ;)

Käyn kyllä lueskelees ja varmaan vastailenkin... KÄnnyllä pelataan, joten virheitä luvassa taatusti ;) Tää nainen lähtee nauttimaan Helsingin elämästä pariks päivää. Ja aurinkoa luvassa, ainakin pitäis :) Ihanaa! Ja mukavaa päivää kaikille ja mitä aprhaimpii testejä tälle päivää :heart:
 
Aamun tulos ei ollu sitä mitä ootin (yö meni kyllä juodessa ja vessassa..):ashamed: Jos parin päivän tauko seuraten alkaako vuoto.
Tässä taas huono kuva jonka äkki kiireessä napsasin:
[/URL][/IMG]
Tässä pari kuvan tapaista lisää,vois suunnata valokuvaus-kurssille :D (tai ostaa muu kuin kännykamera..)


Aijaa.com - 10547972

[/URL][/IMG]
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä