Harmittaisiko jos kaksosista ensimmäinen tulee alakautta, mutta toinen joudutaankin sektiolla ottamaan?

  • Viestiketjun aloittaja "vierailija"
  • Ensimmäinen viesti
juuh
Palstamammojen mukaanhan silloin olisi synnyttänyt vain sen toisen - sektiolla "ulos otettu" vauva kun ei ole äidin synnyttämä. Tällä logiikalla täällä on menty, taidetaan mennä edelleen... :rolleyes:
 
"kaksosten äiti"
No kuule ei ois harmittanut pätkääkään. Koska silloin siihen ois ollut pakottava syy siihen b sectioon. Olisin ikionnellinen, jos / kun kaikki olis hengissä ja terveenä.

Tyhmä kysymys.
 
"alkup."
[QUOTE="kaksosten äiti";22231675]No kuule ei ois harmittanut pätkääkään. Koska silloin siihen ois ollut pakottava syy siihen b sectioon. Olisin ikionnellinen, jos / kun kaikki olis hengissä ja terveenä.

Tyhmä kysymys.[/QUOTE]

No vaihtoehtona olisi suunniteltu sektio! Nyt b-vauvan henki vaarantui kuin myös äidin joka sai monta pussia verta kun "pakotettiin" yrittämään alakautta.
 
"kaksosten äiti"
[QUOTE="alkup.";22231690]No vaihtoehtona olisi suunniteltu sektio! Nyt b-vauvan henki vaarantui kuin myös äidin joka sai monta pussia verta kun "pakotettiin" yrittämään alakautta.[/QUOTE]

Paras vaihtoehto on aina alatiesynnytys, jos siihen on edellytykset olemassa. Ei sitä "tuosta vaan" lähdetä yrittämään, ja toisaalta koskaan ei voi ennustaan, miten mikään päättyy. Riskit on myös sectiossa.
 
..
Ois kyllä harmittanu jos toinen ois leikattu.. Mut onneks synty alakautta kumpikin.. Sectiota en ois ikinä halunnu kokea, mutta kolmas muksu syntyny sectiolla (kiireellinen sectio) ja jos vielä saan lapsia lisää niin ehdottomasti haluan alakautta ei sectiolla.. Toipuminen erilaista..
 
Kyllä harmitti heti synnytyksen jälkeisinä päivinä, olin toivonut suunniteltua sektiota. Ei ollut kivaa, kun oli sekä alapää että pystyviiltoinen leikkausarpi kipeenä monta päivää/viikkoa. Mutta myöhemmin olen ollut tyytyväinen, että edes toisen sain synnyttää alakautta.
 

Yhteistyössä