Hauck Roadster Duo SL - H-Sport red

yritin Saksasta
Yritin Saksasta tilata, mutta epäonnistuin. Liike ilmoitti maahantuojalta loppuneetn tavaran, eivätkä pystynett ilmoittaamaan edes arviota toimituksesta, joten sain rahat takaisin. Sisaruksille olisin hommannut.

Erityistähän niissä ehkä on, että joidenkin myyjien kohdalla rattaissa erityismaininta, etteivät sovellu isoille lapsille.
 
zen
Paino rajahan noissa vaunuissa on 30kg. Siis lasten yhteispaino.. Tilasin kans ne yks päivä mutta tulisivat vasta joskus kesällä. Just lähetin taas yhteen liikkeeseen sähköpostin ja kyselin josko niiltä sais niitä vaunuja aikasemmin. Täytyy ootella vastausta..
 
meillä on
kyseiset rattaat, ostettiin helsingistä maahantuojalta suoraan. meillä niissä istuvat 1v9kk sekä kantokopassa 2vko:n ikäinen. emmaljungan pehmeä koppa mahtuu niihin mainiosti.
ja vaika esikoinen on jo melkein 90cm, hän mahtuu niihin hyvin. ainoastaan miinuksena on meidän käyttöön liian pienet tavarakorit..
 
zen
Hei!

Kiva kuulla, että jollain on..

Millon oot ostanu vaunut? Oisko niitä saaavana vielä sitä kautta? Oisko sulla jotain yhteystietoja? Paljonko muuten maksoit niistä? Onko muuten hyvät? Näppärät työntää? Mietin kans niitä tavarakoreja mutta en löydä muita muilta osin hyviä.. Pakko jostain tinkiä..
Kauheesti kysyttävää mutta oot eka jolla kyseiset vaunut. Alkas nimittäin olla jo vähän hoppu niillä :)
 
sammis
Itse myös ihastuin kyseisiin rattaisiin. ainut huono on, ettei tällä hetkellä tunnu mistään löytyvän. Otin hieman selvää ja Petikossa sijaitsevaan Suomen lastenvaunutukkuun on parin kolmen viikon kuluessa tulossa hintaan ~300? ja At-lastenturvaan tulossa jossain vaiheessa hintaan 249?.

Meillekin on rattaat tulossa sisaruksille ja meidän ikäisekseen superpitkän 100cm 2,5-v esikoisen tulisi mahtua niihin. Harmi vain, ettei missään ole päässyt testaamaan. Hauckin sivuilla http://www.hauck-group.de/en/detail.asp?PLID=1&BID=1&KID=1&HID=8&UID=224&DID=311&ARTNR=512418 kyseisestä linkistä löytyy aika yksityiskohtaset mitat ja ainakin istuimen leveys on samaa luokkaa kuin Carenan tuplissa. Niihin esikko mahtui ihan kivasti.

Otin kuitenkin nyt riskin ja tilasin rattaat Saksasta hintaan 149? =) osoitteesta http://www.kinderwelt-deluxe.com/ Tota halvemmalla ei kyllä löydy mistään. Tilasin vielä vauvalle samaan sarjaan "makuupussin" hintaan 29,90? ja postikuluineen maksoi koko paketti 213?. Toimitusaika 3vko. Parin viikon päästä pitäisi olla jo käytännön kokemusta tuliko tehtyä hyvä ostos...
 
Sammis, tule ihmeessä kertomaan sitten, mitä olet tykännyt niistä ja miten esikko mahtuu kyytiin.

Meillä ei ole niin kiire vielä, jtoen olisi kiva kuulla kokemuksia ennen kuin tilataan. :)

Jos jollakulla on kokemusta, että miten toimivat/kestävät Suomen talvessa, olisi myös kiva kuulla.
 
sirius-8630
Löytyykö lisää kokemuksia näistä rattaista?

Olisi kiva kuulla, miten pitkä tuo istuimen selkänoja on ja miten pitkä makuutila on? Muutenkin käytettävyys ja toimivuus kiinnostaa. :)

Sirius
 
Mie vuan
Me tilattiin saksasta tällaiset rattaat, liike oli joku marama-kinderartikel.de, 3vkoa tilauksesta rattaat tulivat ja hinnaksi rahteineen tuli 212e.
Vielä ei ole pikkukakkosta niiden kyytiin, mutta esikon kanssa niitä testailtu ja vaikuttavat erittäin näppäriltä =)
 
Sammis, saitko tuolta Kinderwelt-deluxe:sta ok palvelua? Kuinka kauan toimitus kesti?

Itse tilasin samasta paikasta ja nyt mennyt reilu 2 kk tilaamisesta, eikä kärryjä näy eikä kuulu. Sähköpostiin tai puhelimeen ei vastata ja nettisivut ovat hetkellisesti (?) poissa käytöstä. Vähän haiskahtaa tuo touhu ja menin jo maksamaan rattaat tilisiirrolla. Mikähän avuksi tässä tilanteessa..? :-/

Tipi
 
krisse-80
Minäpä nostan tätä vanhaa ketjua, jonka satuin löytämään... :)

Eli löysinpä sitten netistä minäkin nämä rattaat ja koitan nyt valita BabyWeltin Montrealin ja näiden Hauckien väliltä, että kummat meille ois tulossa. Eli lisää kokemuksia sais laittaa, jos jollakulla on! ;)
 
ammatinvalintakysymy
\
Alkuperäinen kirjoittaja 11.10.2006 klo 21:19 vieras kirjoitti:
:LOL: Toiset ne ei koskaan opi, tilatkaa vaan saksasta :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
Juu kyllä tilataan, vaikka riskilläkin, niin kauan kun te suomalaiset myyjät pidätte tolkuttomat katteenne. Että :LOL: vaan sullekin ja kivaa työpäivää.
 

Yhteistyössä