Hauskat hääleikit

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja NäinO, 08.07.2008.

 1. NäinO

  NäinO Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2006
  Viestejä:
  54
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kertokaa jotain kivoja leikkejä häihin... Millaisista/mistä leikeistä te olette vieraina tykänneet?
   
  #1
 2. SitäSaaMitäTilaa

  SitäSaaMitäTilaa Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  18.11.2005
  Viestejä:
  5 053
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vieraana olen tykännyt sellaisista joihin ei ole ollut pakko osallistua itse ja sellaisista leikeistä jotka ei oo jo ihan aikansa eläneitä ja jokaisen häissä käytössä olleita
   
  #2
 3. ViuhVauh

  ViuhVauh Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2006
  Viestejä:
  5 675
  Saadut tykkäykset:
  0
  Otetaan summassa vaikka 5 miestä ja 5 naista, siis molempia saman verran, määrällä ei nin väliä. Vastakkaisiin riveihin, kasvot toisia vasten, näin edessä oleva on tanssipari. Naisen jalkaan narulla ilmapallo, musiikki soimaan ja tanssin lomassa tallomaan toisten palloja! Se pari jolla on viimeiseksi pallo ehjä on voittaja, joku palkinto voidaan antaa.
   
  #3
 4. Sanni76

  Sanni76 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2008
  Viestejä:
  2 054
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oli kirjoitettu tarina jossa vieraat esittivät eri hahmoja..siis vuorosanat oli keksitty hauskaan tarinaan,ja ne jaettiin summassa häävieraille,jotka sitten pääsivät näyttelemään kympillä.Jestas että riitti lystiä!!
   
  #4
 5. tupla-äippä

  tupla-äippä Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.04.2008
  Viestejä:
  619
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meidän häissä kaasot oli virittänyt narun ulos missä roikkui 12 ilmapalloa.Me valkattiin ihmiset,jotka tikkaa heittämällä yritti rikkoa niitä.Sisällä sitten tehtävä..
  Toteutus oli mun mielestä kiva.
   
  #5
 6. lentää

  lentää Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.02.2008
  Viestejä:
  2 543
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sen verran peesailen, että ne leikit on parhaita, joihin ei ole pakko vasten tahtoaan osallistua!
   
  #6
 7. vieras

  vieras Vieras

  jaa.. meilläpäin ei ole taidettu harrastaa näitä hääleikkejä! tykkääkö niistä kukaan? jos on kauhian ujonplaatuista väkeä ja joutuu jotenkin siihen framille.. :) vai onks kaikki sit jo iha nakit, et iha sama?
   
  #7
 8. Meidän häissä oli lakanan vetoa, mitä en ole muissa häisä nähnyt olevan.

  siis me ei tiedetty tietenkään mistä oli kysymys. Meidät vietiin tilasta pois ja häävieraille kerrottiin, että kun me vedämme lakanaa niin se on sama kuin meidän hääyön keskustelut!

  Ja sit me vedimme sitä lakanaa, silmä sidottuina tietenkin!....: ootko jo valmis?? Mitä ihmettä sää touhuat?? kyll mää oon jo tän kohan tehny koitahan sääkin...!

  Ja porukka nauro katketakseen vieressä, eikä me tajuttu mikä siinä niin hauskaa on???
   
  #8
 9. vaimo

  vaimo Vieras

  Pihalla 7 tuolia. Hääpari eli kuningas ja kuningatar istuvat keskelle. Heidän eteen istuu ohjastaja (esim. joku hääparin sisaruksista). Ohjastajan eteen istuvat hevoset (hääparin isät). Hevosten eteen istuvat oikea ja vasen etupyörä (esim. kummit). Hääparin taakse istuu oikea ja vasen takapyörä (hääparin äidit). Syrjässä seisoo voitelija (esim. joku hääparin sisaruksista). Kaaso & bestman lukevat tarinaa. Kun joku tuoleilla istuvista mainitaan (esim. oikeanpuoleinen hevonen, kuningas, jne.) täytyy kyseisen henkilön pyörähtää tuolinsa ympäri. Jos henkilö ei pyörähdä ajoissa, joutuu ottamaan viinahuikan voitelijalta.
  Meillä oli ainakin hauskaa ja kuvista päätellen myös vierailla oli hymy herkässä!!
   
  #9
 10. tupla-äippä

  tupla-äippä Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.04.2008
  Viestejä:
  619
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eihän leikkeihin ketään pakoteta.Kai nyt aina joku rohkeampikin löytyy..
   
  #10
 11. ViuhVauh

  ViuhVauh Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2006
  Viestejä:
  5 675
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ja sen verran vielä, et jos kukaan ei lähde, laitat sulhon ja morsiammen vuorotellen valitesemaan osallistujat. Näin ollen kukaan ei kehtaa suuttua :whistle: ;)
   
  #11
 12. SitäSaaMitäTilaa

  SitäSaaMitäTilaa Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  18.11.2005
  Viestejä:
  5 053
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mä olen ollut parissakin häissä missä on tosiaan vastahakoinen vieras pakoitettu ohjelmaan mukaan.Toisissa häissä pakotettu vieras lähti juhlista itkien pois :(

   
  #12
 13. vieras

  vieras Vieras

  ei leikki, mutta ohjelmanumero ehkä. eli varaa hääparin nimellä, osoitteella ja postimerkillä varustettuja postikortteja, minigrip pusseja, joihin kortit mahtuu, ja heliumilla täytettyjä ilmapalloja. osa vieraista kirjoittaa korttiin jonkin asian, jonka he haluavat hääparille antaa seuraavan vuoden aikana. siis jonkun teon, palveluksen (esim. "kutsun parin mökilleni ensi kesänä ja tarjoan täyden ylläpidon" tai "vahdin parin lapsia yhden viikonlopun ensi talvena") tms. korttiin laitetaan myös teksti "löytäjä, laitatko postiin kiitos". kortit laitetaan pussiin ja sidotaan ilmapalloihin. jokainen vieras sitten päästää oman pallonsa ilmaan ulkona ja toivoo, että joku joskus kortin löytää ja laittaa postiin. näin oli omissa häissä ja oli mukava saada postikortti kuukausienkin päästä.
   
  #13
 14. tupla-äippä

  tupla-äippä Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.04.2008
  Viestejä:
  619
  Saadut tykkäykset:
  0
   
  #14
 15. tuolileikki

  tuolileikki Vieras

  Tuolileikki on hauska ja siitä on iloa hääparille koko vuoden.
  12 tuolia laitetaan lattialle ja 12ihmistä kiertää tuoleja. Aina yksi tuoli napataan pois ja kun musiikki loppuu kilpailijat yrittävät ehtiä tuoleille. Väkeä tippuu pikkuhiljaa pois ja aina kun putoaa saa arpoa itselleen tehtävät.
  Tehtäviä on 12, yksi jokaiselle kuukaudelle kun pari on ollut naimissa. Esim. kesäkuu: vie hääpari siiderille tai huhtikuu, tuo hääparille pääsiäismunat.

  Meidän häissä kaikki osallistujat muistivat tehtävänsä. Oli kivan kun joulukuussa meille tuotiin joulukukka 4kuukautishääpäivänä..
   
  #15
 16. Vepasto

  Vepasto Vieras

  otetaan 4 pariskuntaa hääparin lisäksi. Miehet laitetaan istumaan ja naiset seisomaan heidän taakse. Miehille annetaan käteen puikot, jossao on valmiiksi aloitettu neulomaan ainaoikein neuletta. Miesten tehtävänä on neuloa yksi rivi, niin että oma kumppani neuvoo, muttei saa koskea kutimeen. Se pari joka on ensin neulonut rivin loppuun on voittaja.
   
  #16
 17. fanta

  fanta Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.02.2005
  Viestejä:
  14 740
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko sellaisia olemassa :ashamed:
   
  #17
 18. Mankell

  Mankell Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.04.2004
  Viestejä:
  5 095
  Saadut tykkäykset:
  0
  Yks ohjelmanumero oli hauska. Mutten jaksa kirjoittaa sitä, kun se oli niin pitkä. :D
   
  #18
 19. tinkiwinki

  tinkiwinki Vieras

  meidän häissä oli 3 paria joille annettiin pyöränpumppu ja ilmapallo ja sitten pumppu laitettiin naisen haarojen väliin ja pallo kiinni siihen päähän mist ilma tulee ulos ja mies taakse pumpun toinenpää haarojen väliin ja pumppaa palloon ilmaa.. ( leikki ehkä paremminkin kun lapset on lähteny ) ja se kenen pallo ekana sanoo Boks on voittaja..
   
  #19
 20. Kumikameli

  Kumikameli Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.06.2008
  Viestejä:
  1 617
  Saadut tykkäykset:
  0
  jep samaa mieltä. Serkun häissä viime talvena huomattava määrä vieraista juoksi ulos tupakalle kun tajusivat että leikkiin on pakko osallistua...
   
  #20
 21. HelgaP

  HelgaP Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.03.2004
  Viestejä:
  1 950
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tämä on hauska, mutta mikä se teidän tehtävä oli tarkalleen, eli vetää lakanaa vai viikata se yhdessä?

  Sori tyhmä kysymys :ashamed: Ystävä menee naimisiin syksyllä ja tämä yksi varteenotettava ohjelma mutta haluan vielä tarkentaa tehtävän annon =)
   
  #21
 22. amannnnda

  amannnnda Vieras

  Huikeen pitkä ketju näistä hääkeikeistä! Kiva kun oli muutama ihan uuskin leikki eikä aina vanhoja samoja. Laitan linkkii yhelle sivulle tohon alle, siellä on kans lisää näitä leikkejä ja musta siellä oli muutama ihan kiva idea hääohjelmaan:) Ite meen naimisiin tässä kesällä ja ohjelmaa suunnnitellaan kovasti...

  http://haaleikit.blogspot.com/
   
  #22
 23. IMO hauskoja hääleikkejä ei ole olemassakaan. Kaikki ovat enemmän tai vähemmän noloja ja mukahauskoja. Miksi häissä pitää edes harrastaa noita leikkejä? Pahin ehkä tuo lakanan veto, suorastaan hulvaton. Menee ihan samaan kastiin niiden kamalien puheiden kanssa, joissa on hillittömän hauskoja heittoja, kuten "hyvä, että joku tuon meidän tyttärenkin nyt huoli" ja se on sitten olevinaan tosi hauskaa.

  Mun mielestä ne on vaan niin väsyneitä eikä uppoa omaan huumorintajuun, vaikka ymmärränkin, mikä niissä on se hauskaksi tarkoitettu pointti.
   
  #23
 24. Eeeeeeiiiiiii! Tässä onkin tullut lähes kaikki kliseisimmät ja idiooteimmat hääleikit. Oma inhokkini on tuo 12-kuukautta leikki, joka on ollut joka helvetin häissä missä olen ollut! Eri variaatioina vain. Eli tuo "maaliskuu pesen hääparin ikkunat" jne. Minullekin noita usein lankeaa, mutta arvatkaa vaan toteutanko.

  Ja sitten tuo, että kierretään jotain fucking tuoleja ja joku tippuua aina pois musiikin loppuessa. Siis ei ****! Ok, se olihan jees juttu silloin tarhassa, mutta ei enää.

  Ja kaikki sellaisetkin ärsyttää, missä katsotaan tuntitolkulla jotain hääparin mukahauskaa esiintymistä. Laittakaa ainakin viinaa tarjolle, että voin juoda pään täyteen ja turista muiden kanssa sillä välin. Ei todellakaan kiinosta mikään muka hauska tuttu juttu- show tms. eikä hääparin ja bestistensä inside- vitsit.

  Ja tuo lakanan viikkaus? Siis ehkä kliseisin ja kulunein mitä voi olla.
   
  #24
 25. ttppii

  ttppii Vieras

  Hauskat hääleikit.
  Tämä on hieno esimerkki käsitteestä, joka on englanniksi "Oxymoron".
   
  #25
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti