Hei juustokakun tekijät : )

  • Viestiketjun aloittaja "..."
  • Ensimmäinen viesti
:)
Mä laitan ainoastaan sinne pohjalle leivinpaperin. Reunoille en mitään.
Kun kakku on hyytynyt, otan veitsen ja irrotan kakkua varovasti reunoja pitkin.
Sen jälkeen irrotan kakkupohjan reunat. AINA on pysyny kasassa, ja tullut siistit reunat.
Ja noita kakkuja olen tehnyt n.200 kappaletta..
 
"jossu"
mä laitan aina leivinpaperin niin, että se tulee pohjan ja reunaosan yli reilusti. kun kakku on hyytynyt, se on helppo siirtää paperin avulla tarjoiluastiaan. ja on nuita itselläkin tullut tehtyä... ja tuo leivinpaperi siis tulee irtopohjavuoan osien välistä ihan reilusti.
 
AAPP
Noin minä laitoinkin siis pojalle leivinpaperin, just siirtämistä varten, mut nyt aloin sit ajatteleen et oisko pitänyt laittaa reunoillekkin. Jotenkin teko vaiheessa ajattelin et ei tarviis voidella tai mitään...No kohtapa sse selviää...
 
Äh, nyt alko tekeen ihan hirrrrveesti mieli juustokakkua :p
Ite en oo laittanut mitään, en ees voidellut. Mulla on sellanen jännä silikonivuoka, jossa on lasinen pohja, mikä käy tarjoilualustaksikin. Eli ei oo ollut tarvetta saada siirrettyä kakkua mihinkään.
 
"jossu"
en mä ainakaan ole ikinä voidellut vuokaa, enkä reunoille ole laittanut leivinpaperia. sitten kun kakku on hyytynyt, taikinanuolulla vetäisee kakun ja vuoan reunan välistä, lähtee helposti irti.
 

Yhteistyössä