****HEINÄKUISET HEINÄKUUSSA Vol.2****

Heips!

Meille syntyi ihana poikavauva 28.7 klo 11.34. Miehen mitat huikeat 4650g ja 54cm. Eilen kotiuduttiin sairaalasta.

Muuten vointi hyvä sekä vauvalla, että äidillä mutta minulla niin kipeät ja pakkaantuneet rinnat, että olenkin tästä lähdössä sähköisen pumpun ostoon, kun vauva ei jaksa syödä niin paljoa, että tyhjenisi nuo rinnat. Viime yö menikin kuumassa suihkussa ja kaalinlehtiä taitellessa, lämpöäkin nousi vähän, toivottavasti ei tule mitään rintatulehdusta.

Jaksamista onnijuulille, ei mene enää kauan! :hug:

Pikkumuksis+vaavi 4vrk
 
Edelleen täällä flunssasena..ja raskaana :)

Maanantaina sitte taas äippäpolille, eilen ultra anto painoarvioks 4,1 kg, et viime viikkonen oli joku erhe sitte.. Jos nyt sit maanantaina jo sais jäädä käynnistykseen..jossei al ittekses ennen lohkeemaan, vaik tuskin :/

Ämpee 41+1
 
jee täällä on muitakin matti myöhäisiä odottavia:)

tänään tuli käytyä reippaalla lenkillä ja sen jälkeen siivottua sauna ja kohta pääsis löylyihin:)jee

ei mitään merkkejä synnytyksen alkamisesta :headwall:

onnijuuli 40+6 :headwall: :headwall: :headwall:
 
Onnea kaikille vauvaantuneille :hug:

Itsekin onnellisena ilmoittelen, että pitkän ja hartaan odotuksen jälkeen poikamme syntyi 20.7. mittoinaan 52cm ja 4250g. Synnytys oli käynnistyi yöllä kipeillä supistuksilla ja joita sitten salissa vielä tipalla vauhditettiin. Ihan hyvä mieli jäi synnytyksestä, erityisesti spinaali oli ihana!!

Nyt tuoksuttelemaan vauvelia :p

Jaksamista kaikille mahansa kanssa painiskeleville, pitkiä ovat viimeiset päivät, mutta palkinto on kyllä kannustava :hug:
 
Meille syntyi vihdoin ja viimein poika 2.8 klo 05.25 3540g 51cm rv 41+3

tänään aamulla päästiin pois sairaalasta ja nyt vielä äidin luona.
palailen kirjottamaan kertomusta kun olen kotona.

wiivi84 & Jokeri 2pvä
 
Eli siis vihdoin ja viimein rv 41+2 eli keskiviikkona 29.7 klo 13.08 sain suunnittelemattomalla, lievällä hätäsektiolla maailman ihanimman tytön!
Neitokainen painoi syntyessään 2585g ja pituutta oli 48cm sekä pipo 34cm.
Kaikin puolin täydellinen prinsessa!
Neitokaisella todettiin syntymän jälkeen sokeriarvot alhaisiksi ja hänet siirrettiin lastenosastolle glukoositippaan, ja äidin harmiksi tyttö on siellä vieläkin.
Mitään hätää ei kylläkään ole, eikä ollut, mutta ikävä on kokoajan hirveä! Vaikka usein saakin käydä katsomassa mutta eihän se sitä voita kun saisi oman lapsen kotiin!
Mutta toivon kovasti että kun arvot ovat nyt paranemaan päin, niin näin jatkuisi ja saisin vihdoin murun kotiin!
<3
Itse kotiuduin siis tänään.

Tinnaa&Muru 6pvä :heart:
 
pah vielä täällä kykin..supparit loppui 2.30 ja nyt niitä tulee pitkin päivää epätasaisin väliajoin..aika kivuliaita tosin mutta ei säännöllisiä... :headwall: no ehkä tää tästä vaikka ensi yönä..nyt pakko yrittää saada esikko päikyille että saa itekkin nukkua..ei oikein nuo puolentoista tunnin unet riitä...yöllä siis..:(

onnijuuli 41+3
 
Alkuperäinen kirjoittaja onnijuuli:
pah vielä täällä kykin..supparit loppui 2.30 ja nyt niitä tulee pitkin päivää epätasaisin väliajoin..aika kivuliaita tosin mutta ei säännöllisiä... :headwall: no ehkä tää tästä vaikka ensi yönä..nyt pakko yrittää saada esikko päikyille että saa itekkin nukkua..ei oikein nuo puolentoista tunnin unet riitä...yöllä siis..:(

onnijuuli 41+3

Kohta se on sullakin käärö sylissä :)
 
pieni poikamme syntyi 6.8 klo 1.23.sairaalaan saavuimme klo 21 eli ehdimme olla 4,5h tuntia ennekuin hän syntyi.kaikki meni hyvin.kipuun auttoi allas ja epiduraali:)olemme jo kotona:) mitat 3084g 50cm ja pipo 34,5cm :heart:
 

Yhteistyössä