Heinäkuun Hellemasut 2012 **HEINÄKUUSSA** Meidän kuu!! **

Onnea vauvaantuneille!!!nyt varmaan alkaa olla kaikki ilmoittautuneet vai?

Siisseli ihanaa kun sait vauvan kotiin <3

Janssu oi kauhea! toivottavasti teillä on sielä kaikki hyvin! haleja!

meillä vauva tuli eilen 4 vkoa ja on kyllä semmonen ahmatti että. :) syö ihan hillittömiä määriä ja sitte nukkuukin kyllä hyvin :) Ainoa mikä nyt on että hän on ollut todella lentsuinen nyt hollin aikaa. yskiii todella kovaa ja sitte yökkii limaa :/ lääkärissä käytin samalla kun itsekin kävin mutta eipä ne sano juuta eikä jaata tk:ssa. onneks on neuvola ensvkolla. :) ristiäiset on syyskuun puolivälissä...nimikin jo valmiina. :) ihan eri nimet tuli mitä oltiin ajateltu. :D poika ei ollu vaan sen näkönen ;)

eskat ja kerhot aloitettu että täälä riittää haipakkaa kuskaillessa isompia. nyt syömään ja puistoilemaan kolmosen ja nelosen kanssa siksi aikaa et haetaan ykkönen eskasta ;)

mukavaa päivää mammat!!!

onona ja vaaveli 4vkoa 1 pvä
 
Huisp: mullakaan ei löydy vaatteita nyt kun syksykin kolkuttaa ovella.. ja aina kun saan "fiksummat" vaatteet päälle, niin onnistun vähintäänkin itse sotkemaan sen pikaisesti maitooni - sitä kun niin tulee, ei melkein maidonkerääjien tilavuus riitä. Jollei maito sotke, niin muksut sotkee - toinen puklaa ja toinen ny mustasukkaisuudessaan hiplailee koko ajan likaisilla käsillä.
Imetysliivejäkin on varmaan seitsemät, ja niitä voi ehkä kolmesti päiväs joutua vaihtaan. Onhan se kiva joo että tulee maitoa, mutta kyllä tämä sotkeminenkin ahdistaa. Tuntuu ettei siksi kehtaa myöskään mennä ihmisten ilmoille imettään, kun täytyis nuo maidonkerääjät tyhjentää ja jos kumartelee niin maidot on heti kipattu rinnuksille jes.

SiinaS
 
pieni mies käytetty neuvolassa ja ikää nyt 5vkoa ja 2 pvää. saatiin mahtavat mitat toiselle: 4880g ja 54,5cm. painoa tullu n. 3vkossa 1100g ja pituutta melkein 4cm :)
kehuja sai pulloposki kovasti :)

mamma voi hyvin ja maitoa tulee..lisämaidolla kylläkin vieläkin pelailen. tissit ei oo kipeinä ollenkaan (jee!!!) ekaa kertaa saan imettää ilman tissien haavaumia :) happy me!

nyt syömään kun sattuu semmonen vapaa rakonen olemaan...

onona ja pikkuherraruu 5vkoa 2 pvää <3
 
  • Tykkää
Reactions: SiinaS ja Maijamehi
kukaan ei ole perustanut kerhoa syntyneiden puolelle?

täällä ollaan nyt jo 2kk..ja voi että tuo on syötävä......niiiin ihanuus...mä en halua et se kasvaa..

nyt käytetään jo 62-68cm vaatteita, 56cm laitettuna jo kiertoon ja kirpparille..

poitsu viihtyy lattialla ja sitterissä,ja aina kun mahollista sylissä-

käänty jo ekan kerran 2kk iässä mahalta selälleen...
 
huomenta!

eilen neuvolassa kaikki ok:) mitat 5620g ja 58.2cm rota rokotteen sai jäi hölmistyneenä kattomaan kun aine loppui :) oli varmaan hyvän makusta :) täällä käännyttiin kanssa mahalta selälleen jo neliviikkoisena
mutta nyt muutamaan viikkoon ei oo kääntynnyt viihtyy varmaan paremmin mahallaan.

meillä on ristiäiset tulevana lauantaina pitäisi varmaan alkaa vähän siivoomaan ei todellakaan
huvittais mutta pakko kai se on :)

joo kyllä on hiljasta jos joku tekisi uudet sivut niin piristyis vähän keskustelu ittellä ei löydy taitoa siihen :)

huisp& pikkuinen tänään jo 10vk
 

Yhteistyössä