Heinäkuun hellemasut - 2012 syntyneet

Joulun odotusta kaikille!

Meijän poikaselle tulee 6kk täyteen tapaninpäivänä :).kyllä aika rientää!

Mä kerroin viime jouluna porukoille raskaudesta ja taas alko heti epäilyt kun kieltäydyin yhdestä kahvi kupillisesta :)

Täällä syödään soseita jo purkki kerrallaan mutta toisaalta maidon juonti tökkii! Ei juo kun desin kerrallaan paitsi yöllä onneksi vähän enemmän tai oikeestaan epäonneksi kun voisi jo lopettaa yö syöpöttelyn:).

Kuun alussa käänty ympäri ja nyt pyörii kuin olisi liikkunnut pitkänkin ajan:). Kyllä on siskot kummissaan kun veli ykskaks liikkuukin vaikkei vielä kohdistakkaan mihinkään liikumista.

Pitäis kai alkaa pikkuhiljaa alkaa nukkumaan että jaksaa taas tonttuja odotella:)

HYVÄÄ JOULUA kaikille ja tulkaa kertomaan kuulumisia tännekkin
 
Mutkin on fb vienyt mennessään... Sinne on niin helppo jutella kun nimillä on kasvot ja käy kyllä hitsen nopeammin ja on selkeempikin..Eikä meitä tossa syntyneiden listassakaan näy näköjään... Meillä sujuu mukavasti 5kk tuli tänään tytön tyllerölle ikää. Huomenna neuvola ja saadaan mittoja... Nyt on hampaita tuloillaan ja kitinä on kova... Panadolia ollaan annettu.... Soseita meilläkin menee purkki kerralla lounaalla kasvista, päikkäreiden jälkeen hedelmää, päivälliseksi lihaa ja varmaankin koht puoliin aletaan viljojakin antamaan..
Mä oon menny aika mututuntumalla noiden soseiden kanssa enkä ole niinkään suosituksia katsellut kun ei meillä vanhemmillakaan allergioita ole...

Maitohan meillä pitkään oli h.a:ta, nyt kuitenkin normaali korvike käytössä. Meille ei satu mikään tetra maito vaan täytyy olla tuota jauhekorviketta... No pääasia että oikea maito löytyi!

Yritän muistaa tänne kirjoitella... olishan se toki kiva saaha teitit "vakkarit" tuonne fb:n ryhmäään :)
 
unohin laittaa tänne mutta laitetaan nyt, meille syntyi poika 13.7 Taysissa, mittaa "Tumpilla" oli 52cm ja painoa 4450g. Kaikki meni hyvin ja erittäin nopeasti, ja päivän etuajassa toimitettuna isukkikin sai ikimuistoisen 32v lahjan. Nimekseen "Tumppi" sai virallisesti Ari Thomas.

Tumppi on hyväntuulinen nauravainen kaveri joka nukkuu ja syö aika hyvin, eikä itkeskele paljoa. Tosin jos nälkä yllättää niin sen kuulee koko Pirkanmaa ja puolet Kanta-Hämeestäkin=)))
 
Lukeekohan tata ketjua enaa kukaan...? Juuri kirjoitin tuonne kolmekymppisten vauvautuneitten ketjuun ja siellakin taitaa kaikki olla Facen ryhmassa (jonne itsekin halajan). Ja heinakuisten hellemasujen Faceryhma kiinnostaa myos eli jos jollain sinne linkkia niin please lisatkaa minut!:)

Meille syntyi poikavauva Gabriel, pari viikkoa ennen laskettua aikaa, 14.7 2012 taalla Meksikonlahden rannalla Floridassa. Synnytys meni hienosti, jopa "luvattoman" hienosti ja hyvin vahilla kivuilla ottaen huomioon etta halusin ja sain kipulaakkeettoman synnytyksen. Synnytys oli nopea ja suurimman osan aikaa avauduin ja supistelin kotona. Gabriel oli syntyessaan 3050 g ja 49,5 vm pitka. Nyt han on jo 6 kk vanha iloinen poika, hurja miten aika menee nopsaan! Suomessakin kerkesin pojan kanssa kayda hanen ollessaan 7-10 vkoa vanha :).

Tosiaan Facen ryhmaan olisi hauska tulla! :)
 
hyvää kesää kaikille!!

olisi kiva "kuulla" teijän kuulumisia näin vuospäivien kunniaksi :).

täällä poika otti varaslähdön ja syntyikin jo kesäkuun puolella.

tämä vuosi onkin kulunnut tosi nopeasti ja terveenä muutamaa yrjötautia ja flunssaa lukuunottamatta.

1v neuvolassa painoa oli 9.7kg pituuttakin on jo 74,5cm

kävellä ei vielä osaa muuta kuin tukea ottamalla mutta konttaus sujuu juoksemalla :) sanojakaan ei oikeestaan tule vielä yhtään mutta yritystä alkaa pikku hiljaa olemaan.

kyproksella lomaillessa kuoriutu ukosta varsinainen vesipeto kun mahdollisuus uimiseen oli koko ajan.

ei tässä sen enempää kiva olisi kuulla juttuja muistakin. :) :) :)

kesän jatkoja kaikille
huisp & niko
 

Yhteistyössä