HEINÄMAMMAT 2008 ~loppusuoralla~

  • Viestiketjun aloittaja RouvaSumppisuu
  • Ensimmäinen viesti
Qnsilta :hug: Sanaton on suru, kun se valtaa sydämen :hug:

Paljon onnea kaikille vauvan saaneille :flower:

Tänään olisi ollut meidän pienen enkeli-pojan LA. Suru on ollut pinnassa, mutta nyt on aika päästää pieni enkeli sisältäni lentoon. Hänen on hyvä olla. Huomenna on meidän 2v hääpäivä ja tänään sain jotain testiin, jotain pientä, mutta haluan niin kovasti sisimmässäni uskoa, että perästä tullaan :wave: Laitan kuvan tuohon, kun en oikein uskalla sen enmpää tuollaista haamulaista julistaa plussaksi. *salaa toivoo kaikki sormet ja varmaat ristissä, että se tuosta vahvistuu*

 
Lumi-Marja, muistan minäkin sinut! Käynkin kurkkimassa kuulumisiasi tuolla yli 35-vee kuumeilijoissa välillä. :) Voimia menetyksiesi kestämiseen sinullekin.
Ja toivotaan, että viiva vahvistuu!! Ja tietty kestää matkassa loppuun saakka! :hug: :heart:

Räpis+"Ninni"18vrk (rohviilissa hymyneiti :heart: )
 
LumiMarja: Minulla on jokaisesta lapsesta tullut vain tuollainen "haamuviiva", joten uskon sydämestäni sen olevan positiivinen. Toivotan sinulle onnea :heart: !

Täällä edelleen masun kanssa, tosin tuolla kohdunsuulla taas kovasti koputellaan ja oikea jalka meinaa lähteä välillä alta, kun vaavi painaa kovasti hermoon. Odottelen vain sitä autuasta hetkeä, että lapsivedet tulevat.

Toivon kaikille jaksamisia ja siunausta niin masujen kuin pienten vauvojen kanssa. Olemme tässä ikävällä tavalla oppineet, kuinka hauras voi pieni elämä olla :heart: Enkelivauvojen perheille lähetän erityisen paljon voimia ja lohtu :hug: .

Maggie ja Eppuliina 40+3
 
Qnsilta:

"Maan korvessa kulkevi lapsosen tie,
hänt ihana enkeli kotihin vie.
Niin pitkä on matka, ei kotia näy,
vaan ihana enkeli vierellä käy"

Ei ole sanoja joilla voisin lohduttaa. Olen järkyttynyt ja sanaton. Antaa vaan itkun tulla, ei ole kuin aika, joka parantaa. Syvin osanottoni teille.

Neleka sanattomana
 
Qnsilta osanotto myös minulta. Kauheaa, ja todella tämmöistä ei kukaan meistä voisi kuvitella kokevansa. En tiedä miten tuosta voisi selvitä! Minusta haiskahtaa kyllä aika pahasti hoitovirheeltä, tai samaa tarkoittaen kokemattoman henkilökunnan aiheuttamasta virheestä.
Toivoisin, että jaksaisitte ottaa jossain vaiheessa sairaalan potilasasiamieheen yhteyttä hoitovirhekantelun tekemiseksi. Sitten ainakin selvittäisivät teille, oliko kyseessä virhe.
 
Bee
Vähäisiltä tuntuu omat kolotukset kun miettii mitä Qnsilta perheineen joutuu kestämään! :'( Vielä kerran osanotto suureen suruun ja jaksamista vaikeisiin päiviin!

Bee ~ vielä täällä 40+2...
 
Qnsilta; Lämmin halaus. Elämä käänsi täysin teille selkänsä juuri silloin kun niin ei olisi pitänyt tapahtua, tälläistä ei voi ymmärtää. Pieni Viljami on varmasti tähti ikuinen ja unohtumattoman täydellinen pieni ihminen, hän pieneneä tähtenä valaisee tulevaa. :heart: :heart: :heart:
 
Qnsilta syvimmät osanotot teidän perheelle!! Ei tällaista surua kenellekkään toivo ikinä, ei edes pahimmalle vihamiehelleen :'(
Kyyneleet silmissä täällä luettiin tuota lohdutonta kirjoitustasi...en edes osaa nyt järkytykseltäni kirjoittaa mitään järkevää lohdutukseksenne. Toivon kovasti voimia arkeenne :hug:

Järkyttynyt Piparminttu :'(
 
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Luin kirjoituksesi ja itken ihan hirveästi. Sydän huokailee, rukoilee voimia teille! Tuska puolestanne on valtava. Voin vain kuvitella teidän surunne ja tuskanne määrää. Kunpa olisi jotain mitä voisin sanoa tai tehdä avuksi, lohdutukseksi... :'(
 
Tiipero
:hug: Osanottoni Qnsillan ja koko perheen suureen suruun! :'(

:flower: Onnittelu vauvan saaneille perheineen!:heart:

- Tiipero, vielä tänään yhtenä kappaleena. Huomenna sitten käynistetään kalvot puhkaisemalla, hui!
 
EAK
Qnsilta: Suuret pahoitteluni!

Minun piti tulla kertomaan synnytyksestä, mutta eihän siinä ollut mitään verrattuna teidän suureen suruun. Joten tässä vain oleellisimmat:

Pieni prisessamme syntyi 18.7 kahdella käynnistystabletilla. Paino 3,17 kg ja pituus 50 cm.
 
25.7 syntyi heti puolenyön jälkeen poika 3960g ja 52cm.
Kauan odotetut supistukset alkoivat ihan yhtäkkiä edellisenä iltapäivänä klo 16:30, selkeinä ja alle 10 min välein. Hälytin isovanhemmat hakemaan isosiskon heille ja aika pian lähdimme ajelemaan synnytyslaitokselle. Matkalla supistukset vähän harvenivat, niinpä kävimme parissa kaupassa ostoksilla, mieheni kun muisti matkalla että hän tarvitsee sitä ja tätä ja voisi samalla käydä hankkimassa, kun kerran kaupungissa ollan... No sehän onnistui.
Sairaalaan saavuimme vähän jälkeen puolen kahdeksan, kätilö tutki tilanteen ja totesi että ihan aluusa on vielä, pääsimme kuitenkin perhehuoneeseen n. tunti sairaalaan saapumisestamme. Siellä supistukset alkoivat tulla kahden sarjoissa tiivistyvällä tahdilla. Ja parin tunnin päästä kätilö tuli ottamaan käyrät supistuksista ja vauvan sydänäänistä, sen jälkeen tarkisti tilanteen, avautuminen oli muistaakseni jo 5cm ja lähdettiin kiireesti synnytyssaliin, heti kun vaan supistusten välissä pystyin nousemaan sängystä ylös. Ehdin saada Spinaalipuudutuksen, viisi minuuttia myöhemmin en olisi saanut mitään puudutusta... Sitten odoteltiin ja pian pääsin ponnistamaan, kaksi-viisi minuttia ponnistin ja poika syntyi... uskomattoman helposti koostaan huolimatta... olihan tuo kilon suurempi kuin esikoinen ja pään ympärys vaatimattomat 7cm suurempi.

Nyt ollaan kotona, maito oli tiukilla alussa, mutta nyt jo tuntuu riittävän suursyömärin tarpeisiin. Tästä sitä ponnistetaan eteenpäin. Isosisko on innokas hoitamaan ja halimaan, ei vaan vielä ymmärrä helläkätisyyttä vauvan kanssa... Kovasti vahdittavaa.

Onnellinen olen että kaikki meni hyvin, meni jo sen verran yli lasketun, että huoli kasvoi päivä päivältä.

Onnea kaikille vauvansa saaneille!!! Ja voimia vielä niille jotka malttamattomina odottavat!!!

Typykänäiti ja pikkumies
 
Höpöti
Qnsilta osanotto suuressa surussanne, syyskuisista.

Eipä mitkään sanat voi lohduttaa... käsittämätöntä että näin voi käydä

Voimia sinulle ja miehellesi. Surkaa menetystänne rauhassa
 
onnea vauvansa saaneille :flower: :flower:

mua itkettää joka kerta kun tulen tänne ja mieles pyörii vaan miksi Qnsiltalle kävi niin :'( :'( sitä pelkäsin minäkin loppu ajan kun ei neiti liikunnut kunnolla :ashamed: :ashamed:
 

Yhteistyössä