Heipsu, leivon tytön synttäreille tässä...

Ja tein mokkapaloja, mutta laitoin vaaleata kaakaota, (ihan dumlea mitälie) kun eivät kauheasti ihan tummasta pohjasta välitä. Nyt on paakelsi jäähtynyt, oisko jollain jauhopeukalolla mielessä...tai siis kokeilen viimeviikolla sillä mansikka vaal punaisella tomusokerihässäkällä kuorrutusta...tuli ihan jees, mutta aika hitsin megamakea!

Saahan siitä perinteistä vaaleamman ihan jos laittaisi kuorrutukseen vaan voita, tilkka kahvia ja tomusokeria. joissakin ohjeissa on se tumma kaakao kuorrutukseenkin, mutta nyt on tuo blondius päivän sana, niin testaanko noin?
Onko muilla muita aatoksia? Hoitolapsi nukkuu joten en pääse kipaisemaan valkoista suklaatia kaupasta....sitähän voisi sulattaa kuorrutukseen myös:)
 

Yhteistyössä