***Helmikuun Helmet 2008***vko6 osa2

Voi että mä olen taas tyytyväinen itseeni :D
Löysin sattumalta koneelta (tulostimen lisäjutuista) sellaisen kuvien käsittelyhomman ja siellä voi itse tehdä esim. kuvakortteja ja mähän tein...kutsukortin pojan synttäreille B) Pitää vielä käydä ostaan väripatruuna ja valokuvapaperia!
 
Onnea Cruellan ja Pusuapinan synttärisankareille! :flower: :flower:

Taas huomasi kun tyttö oli kerhossa, kuinka erilainen poika on silloin kun tyttö ei ole kotona. Roikkuu jalassa koko ajan ja huutaa kuin sumusireeni jos menen eri huoneeseen tai vaikka vessaan. Onhan tuota eroahdistusta muutenkin, mutta poika taitaa pitää esikoista toisena äitinään, niin paljon rauhallisemmin käyttäytyy tytön ollessa kotona. :D
 
Alkuperäinen kirjoittaja Hissukka:
Taas huomasi kun tyttö oli kerhossa, kuinka erilainen poika on silloin kun tyttö ei ole kotona. Roikkuu jalassa koko ajan ja huutaa kuin sumusireeni jos menen eri huoneeseen tai vaikka vessaan. Onhan tuota eroahdistusta muutenkin, mutta poika taitaa pitää esikoista toisena äitinään, niin paljon rauhallisemmin käyttäytyy tytön ollessa kotona. :D
Miten tää kuulostaa NIIN tutulle :saint: :LOL:

 
Hiphei!

Kiitokset vaan kaikille onnitteluista! Meillä asustaa nyt sitten kait taapero :).
Ja cruellan pojulle tosiaan lähtee onnittelut täältäkin!

Uudet mitatkin käytiin eilen hakemassa...saaliina hukeat 71 cm ja 8,5kg. Meiän mini :heart: . Olipa taas vähän tipahtanu käyrällä, mutta katsellaan...

Nukahtaminen on meilläkin vaikeutunut, mutta onneksi ongelmia ei ilmene joka päivä/ilta. Myös öisin heräilee nykyisin välillä huutamaan ja kurkkii sängystään, että olenko vieressä ja kun huomaa, että olen niin jatkaa yleensä nätisti uniaan. Kaippa tämä on ikään kuuluvaa.

Jep.
 
Helmis Se on muuten ihme juttu, että lelut ei kelpaa, ei sitten olleskaan. Meilläkin suosikkina kattilakaappi, verhot, kaukosäätimet, lehtikori ja sohva aargh.... siihen pitää kiivetä miljoonia kertoja päivässä ja ei kelpaa olla sohvan keskellä vaan nimenomaan roikkua reunalla :headwall:
Eilen ihan tosissaan mietin miksi pidän edes leluja esillä ja kasasin kaikki takas muovilaatikkoon ja kannen kiinni.
Ei ole kyllä pikku-ukkeli kaivannut leluja yhtään, saa nähä kelpaako muutaman päivän päästä.

:wave:
 
Meillä Ei myöskään omat lelut kiinnosta tuon taivaallista. Paljon kivempia on velun kengän pohjat, lehdet, rasvatuubit yms. Vois vaikka heivata nuo lelut vaatahuoneeseen vähäks aikaa jos vaikka alkais kiinnostaa :headwall: :headwall:
 
Täällä lelut jaksetaan kyllä purkaa laatikosta mutta siihen se leikkiminen jää :LOL: Nyt leikkii tyhjällä lasilla, mölisee lasiin ja nauraa päälle :D :heart:

Poju on nyt alkanu ihan toden teolla seisomaan ilman tukea, ja oottaa oikein että kehutaan ja taputetaan =)

Onnittelut tämän päivän helmille :flower:

Meillähän ei nukkumisesta tuu joskus ei sitten mitään :| Yhteen väliin poju nukahti itelleen, sillo pikku vauvana :heart: , sitte tuli aika ku piti hyssytellen syliin nukuttaa ja nyt nukahetaan meidän sänkyyn ku ensin pyöritään ja etitään oikein tilava paikka, eli poikittain mielellään :D Yritän nukuttaa silleen että oman peiton päälle nukahtas nii helppo siirtää omaan sänkyyn =)

Mut nyt syömään ja odottamaan saunaa :D
 
iik, te ootte muistanu mein pikku-ukkelin syntymäpäivän vaikken täällä juurikaan käy, ihania ootte, kiitos paljon :heart: :flower: ja tosiaan, taaperoksihan tuo nyt sit luokitellaan, ei vauvaa enää meillä :'( :D

sairaus verottaa kovasti pienen sankarin voimia, ilmeisesti lääke väsyttää :/ ruuat pysyy sisällä vaan jos antaa vähän kerrallaan :| painohan tolla oli pudonnu mut toivottavasti korjautuu kun parantuu ja rupee taas syömään kunnolla. maitokaan ei juurikaan maistu, illalla ei huoli ollenkaan ja aamullaki vaan vähän. päivällä sit saattaa ottaa enempi. no eiköhän tää tästä, toivotaan et lauantaiks juhlakalu toipuis et jaksais edustaa B)
 
Heips,

ja hui, taitaa olla eka kerta kun kirjottelen taaperoihin ;)

Paljon onnea minultakin Cruellan pojulle ja muille tän päivän sankareille :flower:

Meille ei kuulu ihmeempiä, vähän nuhaisia ollaan typyn kanssa ja isinkin kurkku jo kipeä. Sopivasti, kun sillä alkaa ens viikolla talviloma |O No, ehkä ehtii mennä ohikin.

Nukahtaminen on meillä helpompaa niinä päivinä, kun ollaan nukuttu vaan yhet päikkärit. Mut sitä eroahdistusta on tosi paljon edelleen, eli puntissa roikutaan lähes koko ajan, kun ollaan kahdestaan kotona. Onneks helpottaa heti, kun isi tulee kotiin. Ja neiti vaatii selvästi nykyään jotain ohjelmaa joka päivälle, muuten pitkästyy ja kiukuttelee mun kans kotona. Eli kauppareissu tai jotain täytyy aina kehittää neitokaiselle ;)
 
Toi ohjelman järkkääminen on meilläkin NIIN jokapäiväistä! harvemmin me kotona koko päivää ollaankaan, paitsi viikonloppuisin. Mä tulisin seinähulluksi jos joutuisin koko päivän olemaan kotona kitisevän ja puntissa roikkuvan tytön kanssa. Mietin vaan sitä että oisko tässä(kin) joku sukupuoliero? Siis ku tuntuu että monet pojat on jotenkin mukautuvaisempia ja tytöt älähtää helpommin kaikesta..

Meillä on toinen juttu mikä on noussu pintaan viime aikoina, se on se ettei malttais olla paikallaan. Vaunuissa ei jakseta istuksia (okei, näillä keleillä on käytössä vankkurit ja naama muhun päin..), tänään ei jaksanu olla tanssissa sylissä (ois pitäny kaahottaa menemään ite). Sellainen kärsivällisyys ja yhdessä tekeminen on minimissään, kaikkea vois tehä ite..
Isin läsnäolo ja esimerkiksi kotiintulo on päivän paras juttu tytöllekin. Silloin kiukku ja harmistus unohtuu, väsymyksestä puhumattakaan.. Tälläkin hetkellä me ootellaan isiä kotiin ja mä yritän pitää tyttöä edes jotenkin toimeliaana.
 
Meillä vauhti on tuplaantunut. Ei vielä kävellä, mut poika konttaa vauhdilla. Muutaman askeleen ottaa silloin tällöin... =) Tuntuu että aina on "pahanteossa". Tv:n sammuttaminen on hauska juttu ja sen tehdessään pistää suun sillain törölleen... |O Kaukosäädin saa kyytiä jos unohtuu sohvalle. Isin lehdet menee silpuksi. Laatikkoihin ja kaappeihin kurkitaan....sekä ne tyhjennetään jos silmä välttää. Ei muuta ehdi kuin juosta pojan perässä... :eek:

...silti niin super ihana tuo poika! :heart: :D
 

Yhteistyössä