Help! 3veen pissakammo ykskaks! Miksi??

Meidän pirteä iloinen kolmivuotias tyttö on yhtäkkiä alkanut pitkittää pissalle menoa, jopa siihen pisteeseen asti että tulee housuun. Pissanäyte on jätetty ja se oli puhdas, mutta sama jatkuu. Ei ota selvää sattuuko, kirveltääkö, tms.. Viimeiseen asti vain tappelee vastaan että "en halua" mennä pöntölle ison itkun säestämänä, ja sitten se vahinko tulee ennen pitkää.. Äidin sydän murtuu :'( Neuvolaan olen soittamassa huomenna mutta pakko oli ahdistusta purkaa.. Ja tiedustella josko jollakulla olisi ollut samoja vaivoja kenties? Mitään ihmeellistä ja erilaista ei ole tapahtunut, eikä mitään sattunut, kaikki alkoi ihan ykskaks!! Täysin kuiva ollut jo vuoden päivät..
 
Mei on 2v5kk tyttö joka on ihan samanlainen, ei vaan ole vielä kuiva kun ei ajoittain halua tehdä mitään pönttöön/pottaan. En mä kanssa ymmärrä mikä siinä on että kun osaa ja halutessaan meneekin pöntölle aivan ajoissa, niin toisinaan ei sitten voisi vähempää kiinnostaa ja vastaus on sama "en halua". Osaa pidättää pissaa 3-4 tuntia ihan helposti, yövaippa on enimmäkseen kuiva jos nukkuu sikeästi yön, ja kakkaakin panttaa parhaimmillaan 2vrk jos se ei osu ulkoilu- tai yövaippaan. Ihan kypsää kuulkaa! Käytännössä olisi siis kuiva, muttei ilmeisesti vaan halua. Anteeksi etten osaa auttaa! Paras veikkaukseni on uhma!
 
Meillä on samanlaista, 3 vuotiaan pojan kanssa. Ollut kuiva jo vaikka kuinka kauan, yölläkään ei ole tullut pissaa housuun moneen kuukauteen. Kunnes sit viime yönä pissasi omaan että meidän sänkyyn. :kieh: Päivällä kun kysyy mennäänkö pissalle, kuuluu surkeella äänellä vastaus: en halua. Epäilen kanssa uhmaa, ajattelinkin tänään unohtaa koko "pissattaako" kyselyn ja antaa pojan sanoo ite. ja sit tarraa palkinnoks jos on reipas =)
 

Yhteistyössä