Helpot herkut PINO:

Ite teen joskus pikaruuaksi tarvittaessa tämän: keitän jotakin makarooneja tai nuudeleita. Vesi pois ja takasin kattilaan.
Sekaan 1-2 currytonnikalapurkkia. Tarvittaessa ruokaisuutta tuomaan esim hernemaissipaprika mukaan. Lämmittele ja sekoita niitä. VALMIS :) Ei tarvitse mausteita kun se curry tuo makua. :p
 
rima
makkaramakaroonisöpötti:
keitä makaroonit lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä
paista makkarapalasia hiukan paistinpannulla
sekoita makkarat ja makaroonit keskenään
lisää pari-kolme raakaa kananmunaa sekaan ja sekoita
anna kananmunien hyytyä

Meillä ainakin lasten lempparia
 
liima
pussimuusin joukkoon purkki tonnikalaa tillissä... tai makaronit ja pikalihapullat(jauhelihapurkkiin mausteet,muna ja sekoitus )ja pannulle ja valmista on kun makaronit on kypsiä.
 
Meillä lapset tykkää jauheliharisotosta. On tosi helppo ja suht nopea tehdä: Jauheliha ruskistetaan ruokaöljyssä, johon on laitettu curryä. Lisätään riisi-vihannessekoitus (esim. Pirkka) ja haudutetaan 8 min. Suolaakaan ei välttämättä tarvi lisätä, kun se curry taas antaa sitä makua..
 
Nepparalla
kermakanakastike ja pastaa :whistle:
Eli käytännössä:
Paistetaan pannulla rasiallien valmiita kariniemen kananppojan Paistisuikaleita, sekaan purkillinen ruokakermaa ja annetaan hautua kypsäksi.. keitetään toisessa lattilassa Lidlin makaronia, kypsää 3 minuutissa :p *hyvää ja halpaa ja nopeaa valmistaa*
 
[
b] kalaruishampurilainen paista kalapuikot paistinpannussa paahda ruispalat leipää paahtimessa ja tee kastike kermaviilistä ja mausteista maun mukaan esim.sitrpippuri,tilli..tomskuja ja kurkkuja ja avot =) :heart:
 

Yhteistyössä