Helppo ja juhlava suolapala tarjottavaksi vieraille?

  • Viestiketjun aloittaja Onneton leipuri
  • Ensimmäinen viesti
Onneton leipuri
Inhoan voileipäkakkuja. Karjalanpiirakat ovat niin loppuun kulunut ja arkinen vaihtoehto. Pastejoista tuskin tykkää kukaan. Patonkia ja jotakin sörsseliä päälle vaihtoehtoa on joka paikassa. Suolaiset piirakat ovat myös vähän loppuun kulunut idea.
Onko mitään muuta helppoa vaihtoehtoa? En leivo ikinä, joten ei mitän vaikeaa:).

T: Vaikea tapaus
 
"tytteli"
Noh Ostappa kuule niitä pehmeitä tortillapohjia ja rakenna niistä! Itse laitan tuorejuustoa, tilliä, kylmäsavulohta, rullaan kiinni ja leikkaan sellaisia viistoja torneja, jotka asetan asille ja koristelen vielä tuoreella tillillä. Samansorttisia saa kinkkusilpusta ja persiljasta.
Jos haluat lämmintä tarjottavaa samaiset pohjat vaan jauhelihaa chili-pastakastikkeella maustettuna, rullaa ja aseta uunipellille, juustoraastetta päälle ja avot, suolapalaa löytyy ;D
 
  • Tykkää
Reactions: sikinsokin
"SALLY"
Tee jotain ihania täytettyjä leipäsiä, sellasia kuin ihanissa kahviloissa tarjotaan, eli jotain hyvää leipää (vaikka sitä tylsää patonkia, mutta itsepaistettuna - siis valmispatonki) ja väliin:

-mozzarella - tomaatti - basilika
-brie - salaatti - jotain muuta (mansikkaa?)

siis näitä on kahviloissa ja ovat sairaan hyvän näköisiä ja tosi herkullisia

Toinen vaihtoehto on voidella tortillalättyjä tuorejuustolla, sitten väliin joku hyvä leikkele ja salaatin lehti. Taittele kiinni ja leikkaa puoliksi. Hyvää suolaista tarjottavaa!
 
"Kifa"
Saaristolaisleivälle kylmäsavulohta ja sen päälle jokin koristeellinen kökkö majoneesista tai smetanasta, sipulista, tillinoksista ja mädistä tai jokiravunpyrstöistä.
 

Yhteistyössä