Helsinkiin toppavaatteilla vai välikausivaatteilla

  • Viestiketjun aloittaja :))
  • Ensimmäinen viesti
:))
Huomenna olisi tarkoitus lähteä täältä pohjoisesta lasten kanssa Helsinkiin, mutta kun ei ole hajuakaan, millaista kudetta pitäisi laittaa lapsille päälle. Toppavaatteissa täällä meillä vielä kuljetaan, mutta miten on laita Helsingissä? Kevät on siellä takuulla pidemmällä kuitenkin. :)
 
"aamuvirkku"
mittari näyttää nyt +5 keskustaan jos menette, niin saattaa olla vähän lämpimämpää vielä, kun lähempänä merta. silti pukisin vielä talvikamoihin, täällä naapurikunnassa ainakin on ilkeän viileä tuuli ollut tänään.
 
Melkein kannattaa toppaa laittaa. Kelit on vielä vähän vaihtelevat ja täällä merituuli tekee kyllä ilman kylmäksi. Meillä 1,5 vuotias kulkee toppakamoissa vielä. Toki alle ehkä tarvitsee sitten vähemmän jos on lämmin päivä, vaikka +5 astetta!
 
myöskin
Kannattaa ottaa kyllä huomioon lähdettekö puistoihin ja ulkoilemaan vai meinaatteko vain luuhata kaupungilla ja kaupoissa?!!
Jos ette leiki ulkona niin välikausi ehdottomasti.
 
"pepe"
[QUOTE="aamuvirkku";25956854]mittari näyttää nyt +5 keskustaan jos menette, niin saattaa olla vähän lämpimämpää vielä, kun lähempänä merta. silti pukisin vielä talvikamoihin, täällä naapurikunnassa ainakin on ilkeän viileä tuuli ollut tänään.[/QUOTE]

Näin keväällä asia on toisin päin eri ihan rannikolla on viileämpää kuin sisämaassa, kun meri vielä hohkaa kylmää. Laittaisin välikausivaatteet välikerroksella, niin helpompi sitten vähän keventää jos tulee lämmin ainakin iltapäivällä.
 

Yhteistyössä