HERQULES

ollaan hankkimassa raptor 3 spin rattaita niin kiinostasi tietää että kuinkia moni kolme vuotias ihan oikeesti mahtuu niissä istumaan? kun se jalkatuki näyttää niin kovin lyhyeltä... niin että kannattaako sellaisia edes enää hankkia 1v tytölle joka on jo 75cm pitkä? kiitos niille jotka viitsii vastata! ja toki olisi kiva muutenkin kuulla kokemuksia (hyviä ja huonoja) rattaista!
 
Hei!

Itsekin mietimme samoja vaunuja marraskuussa syntyvälle lapsellemme. Mekin olemme todella kiinnostuneita kuulemaan käyttökokemuksista, mutta ko. rattaat näyttävät olevan vielä aika tuntemattomat, kun vastauksia ei pahemmin ole tullut ;)
 
Piti ostaa Herquleksen 4 pyöräiset.
En osta, ei kannata. Halvat ovat mutta käytiin liikkeessä niitä ihmettelemässä niin näytillä oli yhet viimevuoden mallit ja parit tämän vuoden mallit. Viimevuoden malleja oli enemmän tietysti kokeiltu ja niissä oli kuomu menny tosi löysäksi. Eli löystyy tosi helposti eikä kiristyskeinoa oikeastaan ole.
Tämä oli eka epäkohta.
Toinen oli että ratasosa oli istuinkohdalta tosi kapea. Kapeampi reilusti kuin emmaljungassa Ceroxissa.
Pehmeä kantokoppa oli ihan "lörppo" ja myös tosi kapea.
Samoin pituussuunta oli mielestäni tosi pieni.

Totesin ettemme ostakaan niitä sillä vauva ei kyllä mene sinne kuin alle 1/5 vuotiaaksi asti, en ainakaan usko mikäli on kokoa vauvalla jo syntyessään.

Olin tosi pettynyt sillä tykkäsin kovasti vaunujen ulkonäöstä. Kuomussa ei ollut mitään tuuletusräppänää mikä kesällä olisi ehkä tosi hyvä.

Kärsin ja ostan emmaljungat vaikken kalliita vaunuja halua mutta niissä on noihin verrattuna selvästi isommat tilat ja paremmat kankaat.

Vielä se että Herquleksessa joutuu kasatessa irroittamaan koko "istuinosan jotta ne saa läjään.

Ei meille kiitos!


 
Mekin käytiin tuota nelipyöräistä katsomassa. Kovin myyjä sitä suositteli, tosin niinhän ne kaikkia "omiaan".

Meni kasaan pieneen tilaan kun kantokassin otti pois, meillä ei sen kanssa ollut ongelmia ainakaan. Tuosta kuomun löystymisestä jostain toisaalta luin myös, huollossa olivat joutuneet kiristyttämään jonka jälkeen oli toimiva ja pitivät vaunuista todella paljon.

Meillä mies ihastui täysin noihin, ja minäkin kyllä, mutta vähän mietityttää kuinka pitkä lapsi niihin rattaisiin mahtuu istumaan?
 
Me ihastuttiin myös noihin Herquleksiin, niihin kolmipyöräisiin juuri.. Hyvänäköiset ja edulliset!

Mutta, kun kävimme lastentarvikkeessa niitä katsomassa, ja kyselemässä, aika nopeasti päätimme, että nuo rattaat jää kyllä kauppaan! Juuri tuon istuintilavuuden takia, ja kun rattaisiin ei ole olemassa jalkapeittoa (meille tulossa talvivauva), eikä rattaissa ole putoamisuojaa.. Aika heppoisen oloiset ne oli muutenkin.
 

Yhteistyössä