Hevostalli paloi - 12 hevosta kuoli!! Mutta miten on mahdollista että ....

  • Viestiketjun aloittaja Hiihoo
  • Ensimmäinen viesti
Hiihoo
... toiminta voisi jatkua jo näinkin pian!!?

"Toimitusjohtaja Mona Grönlundin mukaan ratsastuskoulun toiminta joudutaan keskeyttämään hetkeksi. Toiminta yritetään aloittaa uudelleen muutaman viikon sisällä."

Onkohan vähän sokissa tuo toimitusjohtaja.
 
*
Sen enempää asiaa tuntematta, luulen, että hevoset jaettu useampaan tallirakennukseen eli kaikki käytössä olevat hevoset eivät ole menehtyneet. Ja liiketoimintaahan tuo jokatapauksessa on eli homman on jatkuttava kaikesta huolimatta. Jos vakuutukset kunnossa, niin sen parempi.
 
"asd"
Varmasti on shokissa ja järkyttynyt, mutta eipä ratsastustallia voi pitää kiinni ikuisuuksia kun se luultavasti on jonkun ihmisen elinkeino. Siitä se raha elämiseen tulee.
 
"vieras"
[QUOTE="asd";24712755]Varmasti on shokissa ja järkyttynyt, mutta eipä ratsastustallia voi pitää kiinni ikuisuuksia kun se luultavasti on jonkun ihmisen elinkeino. Siitä se raha elämiseen tulee.[/QUOTE]

ap varmasti tarkoittaa, että millä ne ratsastaa, kun konit kuolivat tulipalossa...
 
Kolmosen uutisten mukaan tilalla oli 24 hevosta kolmessa eri tallirakennuksessa, joten pääseehän ne jatkamaan 12 selvinneen hevosen voimin. Mutta on varmasti kova isku omistajille ja kaikille heppatytöille, jotka menettivät rakkaat hoitohevoset :(
 
Ootteko idiootteja?
[QUOTE="vieras";24712757]ap varmasti tarkoittaa, että millä ne ratsastaa, kun konit kuolivat tulipalossa...[/QUOTE]

Puolet on vielä tallella, ja kai nuo koittaa ostaa mahdollisimman nopeasti uudet menehtyneiden tilalle ja sen ajan valitettavasti nää, jotka selvis henkiin joutuu tekemään menehtyneiden kavereidensa työt. :( Tai sitten vaan osaa tunneista jatketaan alkuunsa.
 

Yhteistyössä